Valikko Sulje

Yhteistyökumppanit

YHTEISTYÖTAHOJAMME

Olemme tehneet yhteistyötä myös Kreikan eläinsuojelu- ja luonnonsuojeluliiton kanssa.
He auttavat kodittomia eläimiä myös Kreetan alueella.

Paikallisia tahoja, jotka auttavat kodittomia eläimiä.

THESSALONIKI

Joanna Ioakeimopoulou

Joanna tekee valtavasti työtä Thessalonikissa ja sen ympäristössä.

Hän saa puheluita ympäristökunnista lähes päivittäin. Usein kyseessä on löydetyt, hylätyt pennut, vammautunut aikuinen koira tai kissa tai sitten ihan kunnan poliisin kautta tulleet eläinten kaltoinkohtelut. Joannalla on pienimuotoinen tarha, jonka on tarkoitus olla turvapaikka, kunnes koirat saadaan lähtökuntoon ja matkustamaan Suomeen omaan kotiinsa.

Joanna ei saa palkkaa työstään ja hoitaa koirien asiat lahjoitusvaroin.

Stray Planet

Pyörittää Thessalonikin ympäristökunnissa kahta tarhaa ja huolehtii valtavasta määrästä katukoiria näillä alueilla. Tekee yhteistyötä suoraan kaupunkien/kuntien kanssa. Yöllisillä ruokintakierroksilla ruokitaan valtavan laajalla alueella koiria. Jo pelkästään tähän kuluu aikaa ja ruokaa valtava määrä. Lisäksi he toimivat meidän edustajina ja hoitavat adoptoihin tulevat koiramme.

Tarhoilla on hyvät olosuhteet. Koirat saavat ruokaa ja koirat ovat hyväkuntoisia. Kaikki ovat toki kotinsa ansainneet ja tarvitsevat sen oman golden baskettinsa.

Hopelandin tarha

Hopelandin koiratarha sijaitsee pienessä Sourotin kylässä, aivan suurkaupunki Thessalonikin kupeessa. Souroti on kuuluisa luostaristaan sekä pullotettua kivennäisvettä valmistavasta tehtaastaan.

Sourotissa sijaitsee myös Hopelandin koiratarha, jossa Natasa vapaaehtoisineen auttaa alueen kodittomia koiria. Tällä hetkellä tarhalla on yli 100 koiraa, joista pentuja yli 30. Tilanne Kreikassa on erittäin huono ja se näkyy myös Hopelandin koiratarhalla. Natasa saakin päivittäin yhteydenottoja hylätyistä koirista.

Tarhat toimivat pääosin avustusten varassa, näin myös Hopelandin tarha. Koirien ruoka, eläinlääkärin kulut, tarhan vuokra, sähkö ja muut kulut tulevat tarhan vetäjän maksettavaksi.

Autamme Hopelandin koiratarhaa mm. ruokalahjoituksin sekä etsimme koteja tarhalla oleville koirille.

IOANNINA

Ioanninan kunnallinen tarha

Ioanninan yliopisto, team Zwopi

Nikosin tarha

Kostan tarha


KREETA

Animals voice, Ierapetra

heidän toimialueena on Ierapetran ranta-alueet ja ympäristö. He auttavat kissojen ja koirien akuuteissa tilanteissa ja ovat huolehtineet monista hylätyistä eläimistä jo vuosien ajan. Auttavat Ierapetran kaupunkia koirien adoptioiden edistämisessä.

Hector ́s House


toiminnasta vastaa yksin Sue Hawkins ja hän toimii Agios Nikolaoksen suunnalla. Hän osallistuu paljon yksittäsiin pelasturoperaatiohin ja Suen talon eteen jätetään usein koiria. Koirien määrä vaihtelee tarhalla, mutta pysyy pääasiassa alle sadassa koko ajan. Sue koittaa saada varainhankinnalla ja ruoka-lahjoituksilla toimintansa pyörimään. Hän tarvitsee apua koko ajan. Tarhalle voi myös mennä auttamaan ja hoitamaan koiria. Sue saa järjestettyä myös majoitusta kohtuuhintaan.