Valikko Sulje

Yhteistyökumppanit

YHTEISTYÖTAHOJAMME

Olemme tehneet yhteistyötä myös Kreikan eläinsuojelu- ja luonnonsuojeluliiton kanssa.
He auttavat kodittomia eläimiä myös Kreetan alueella.

Paikallisia tahoja, jotka auttavat kodittomia eläimiä:

KREETA

Animals voice, Ierapetra

heidän toimialueena on Ierapetran ranta-alueet ja ympäristö. He auttavat kissojen ja koirien akuuteissa tilanteissa ja ovat huolehtineet monista hylätyistä eläimistä jo vuosien ajan. Auttavat Ierapetran kaupunkia koirien adoptioiden edistämisessä.

Hector ́s House

toiminnasta vastaa yksin Sue Hawkins ja hän toimii Agios Nikolaoksen suunnalla. Hän osallistuu paljon yksittäsiin pelasturoperaatiohin ja Suen talon eteen jätetään usein koiria. Koirien määrä vaihtelee tarhalla, mutta pysyy pääasiassa alle sadassa koko ajan. Sue koittaa saada varainhankinnalla ja ruoka-lahjoituksilla toimintansa pyörimään. Hän tarvitsee apua koko ajan. Tarhalle voi myös mennä auttamaan ja hoitamaan koiria. Sue saa järjestettyä myös majoitusta kohtuuhintaan.


Nikos Tiskalakis

hänellä on 160 koiran tarha . Sivut löytyvät nimellä Bronx familia Animal
shelter Hersonissos Crete non profit Organisation.

Takis shelter

Takis Proestakis toimii Ierapetrassa ja sen ympäristössä. Takis tekee töitä vuorenrinteessä sijaitsevallaan tarhalla yksin. Koiria on noin 300, lisäksi tarhalla on myös kissoja. Hän on rakennnuttamassa tarhan alueelle taloa, jossa vapaaehtoiset voivat asua tarhalla työskentelyn ajan. Takis päivittää säännöllisesti Facebook sivujaan ja on siten tuonut Kreetan lohdutonta kodittomien eläinten tilannetta tietoon ja hän saa sitä kautta avustuksia. Takis onkin hyvin kiireinen auttaessaan niin koiria kuin kissojakin, eikä ehdi itse muuta varainhankintaa järjestämäänkään. Yksityiset
adoptiot mahdollisia. Voit myös vierailla Takisin tarhalla. Muistathan sopia vierailuista etukäteen.

THESSALONIKI

Joanna Ioakeimopoulou

Joanna tekee valtavasti työtä Thessalonikissa ja sen ympäristössä.

Hän saa puheluita ympäristökunnista lähes päivittäin. Usein kyseessä on löydetyt, hylätyt pennut, vammautunut aikuinen koira tai kissa tai sitten ihan kunnan poliisin kautta tulleet eläinten kaltoinkohtelut. Joannalla on pienimuotoinen tarha, jonka on tarkoitus olla turvapaikka, kunnes koirat saadaan lähtökuntoon ja matkustamaan Suomeen omaan kotiinsa.

Joanna ei saa palkkaa työstään ja hoitaa koirien asiat lahjoitusvaroin.

Stray Planet

Pyörittää Thessalonikin ympäristökunnissa kahta tarhaa ja huolehtii valtavasta määrästä katukoiria näillä alueilla. Tekee yhteistyötä suoraan kaupunkien/kuntien kanssa. Yöllisillä ruokintakierroksilla ruokitaan valtavan laajalla alueella koiria. Jo pelkästään tähän kuluu aikaa ja ruokaa valtava määrä. Lisäksi he toimivat meidän edustajina ja hoitavat adoptoihin tulevat koiramme.

Tarhoilla on hyvät olosuhteet. Koirat saavat ruokaa ja koirat ovat hyväkuntoisia. Kaikki ovat toki kotinsa ansainneet ja tarvitsevat sen oman golden baskettinsa.