Valikko Sulje

Zoe

189860655_1179889505782952_7738373485894443270_n-1
Zoe
Zoe ja hänen sisarukset ilmeistyivät pieneen kylään Thessalonikin lähellä n kuukausi sitten.
Kukaan ei tiedä mistä he tulivat.
Yhteistyökumppanimme Nikos pyysi apua koirien kotien etsimiseen. Kreikassa ei mustille koirille koteja löydy ja meidän suomalaisten koteja arvostetaan Kreikassa paljon.
Zoella on ikää Suomeen saapuessaan noin 4 kk. Paino 7 kg. kasvaa medium-kokoon arvion mukaan.
Pentuja on sosiaalistettu ja ovat reippaita ja iloisia pentuja.
Koirat steriloidaan, mikäli ne ovat riittävän vanhoja tulohetkellä. 4 kk ikäisiä koiria ei steriloida. Koirat tulee kuitenkin steriloida/kastroida Suomeen tulon jälkeen, niiden ollessa riittävän vanhoja. Koiran sterilointi/kastraatio Suomessa on adoptoijan vastuulla kaikkine kustannuksineen.
Koirien kuvaukset luonteista ym tehdään Kreikassa ja usein tarhaoloissa. Koiran käytös saattaa muuttua Suomeen tulon jälkeen. Koiralle tulee antaa riittävästi aikaa sopeutua uusiin olosuhteisiin.
Koirista peritään kulukorvaus
Koirat tulevat Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia)
Tutustu nettisivuilla olevaan infoomme koiran kotiuttamisesta. https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirat rekisteröidään Ruokaviraston vaatimusten mukaisesti Traces-järjestelmään (TRACES on lyhenne sanoista Trade Control and Expert System)
Olethan liikkeellä vain tositarkoituksella ja oikea -aikaisesti. jos sinulle sopiva aika adoptoida koira on vasta kesällä, ole liikkeellä lähempänä ajankohtaa.
Pyrimme tuomaan kotia etsivät koirat nopealla aikataululla Suomeen vapauttaaksemme turvapaikan sitä tarvitsevalle.