Valikko Sulje

Zigi (Varattu)

Zigi (Varattu)
Zigi (Varattu)
Zigi (Varattu)
Zigi (Varattu)
Zigi (Varattu)
Zigi (Varattu)
Zigi (Varattu)
Zigi (Varattu)
Zigi (Varattu)
Zigi (Varattu)

Ikä noin 1 vuosi

Paino noin 30-35kg

Kastroitu uros

Sijainti Sipoo, Suomi

 

Etsitkö kultaista nallekarhua perheeseesi? Tässä on Zigi. Zigi löydettiin viime kesäkuussa siskonsa kanssa Ioanninan yliopiston parkkipaikalta Pohjois-Kreikasta. He molemmat olivat leikkisiä pentuja ja hyvin ihmisrakkaita. Tarhat olivat aivan täynnä ja he elivät suhteellisen turvallisella alueella joten heitä käytiin ruokkimassa ja hoitamassa vapaaehtoisten toimesta aktiivisesti. Kesän lopussa Zigin sisko löydettiin kuolleena ja Zigi jäi yksin. Zigi otettiin pian tästä turvaan yliopiston kampuksen laidalla olevaan pieneen tarhaan missä hän on elänyt muutamia kuukausia. Zigi isona mustana koirana on jäänyt huomaamattomaksi vaikka omaa aivan ihanan luonteen. Niimpä Zigille alettiin miettiä kotihoitopaikkaa vaihtoehtona myös.

Zigi tuli Suomeen 02.03.2024 kotihoitoon. Näin poitsun kotihoitaja kertoo hänestä:

Zigin kuvastaa parhaiten sanat nallekarhu, lempeä, hassu, kiltti. Zigi on luonteeltaan älyttömän kultainen ja ihana kaveri. Zigi on kotihoidossa kerrostalossa. On hiljainen asukas ja kulkee rappuset ja menee hissiin. Zigin kotihoitopaikassa asuu hänen kanssaan neljä muuta koiraa, joista kaksi kotihoitajan omia ja Zigin lisäksi kaksi muuta kotihoitolaista, Kassandra sekä Vitani. Zigi tulee heidän kanssaan hyvin juttuun, on kuitenkin omaa tilaa ja rauhaa arvostava ja ilmaisee selkeästi jos joku tulee liian lähelle häntä kun poika kaipaa lepoa. Ruoka-aikaan koirat jaetaan omiin tiloihin syömään. Erityisesti samanikäisen Vitanin kanssa Zigi tykkää päivittäin leikkiä ja heistä onkin nopeasti tullut hyvät ystävykset. Zigi on tottunut olemaan työpäiviä keskenään kotona koirakavereiden kanssa, tämä sujunut hyvin.

Zigi rakasta ihmisiä ja masurapsut ovatkin hänen mielestä aivan parasta mitä pieni nallekarhu voi saada. Zigi sulattaa sydämen hyvin tehokkaasti ja on kunnon hurmuripoika. Iästään huolimatta Zigi on rauhallinen ja tasapainoinen kaveri. Zigi on tavannut kreikassa ollessaan lapsia ja kohtaamiset ovat sujuneet hyvin.

Ulkona Zigi kulkee hihnassa kuin vanha tekijä. Kävelee vetämättä uteliaasti ympäristöä haistellen ja tutkien. Ei ole pelännyt ulkona mitään ja vähät välittää ohittamista ihmisistä tai autoista. Muita koiria etäältä on nähty ja katselee uteliaana muttei vedä tai muuten suuremmin reagoi vaikka toinen koira esim haukkuisi. Zigi rakastaa ulkoilua ja hänestä saa oikein miellyttävän ja kivan leikkikaverin erilaisiin ympäristöihin.

Zigi antaa hienosti tehdä hoitotoimenpiteet itselleen ja nauttii harjaamisesta ja rauhallisesta puunaamisestaan. Pieneltä pojalta saattaa alkaa kuulua tyytyväistä tuhinaa (tai kuorsausta) kun oikein hyvä kohta harjaamiselle löytyy. Matkustaa autossa rauhallisesti maisemia katsellen.

Tästä joku saa itselleen hellyyttävän ja ihanan pojan perheeseensä <3

Löytyisikö sinulta koti tälle komealle pojalle?

Tuli Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ensin: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus

Zigin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304