Valikko Sulje

Yuki

Yuki
Yuki
Yuki
Yuki
Yuki
Yuki
Yuki
Yuki
Yuki
Yuki

Yuki

Narttu

Ikä noin 5 kuukautta

Aikuispainon arvio noin 15-20 kg

Sijainti: Thessalonik,i Kreikka

Yuki on sisarusparven viimeinen pentu ilman kotia. Hänestä kasvaa aikuisena kompakti keskikokoinen koira.

Yuki löydettiin pienestä kylästä Thessalonikin pohjoispuolelta yhdessä Emon ja seitsemän sisaruksen kanssa. Vilkkaan kylätien varrella pennut olivat jatkuvassa vaarassa jäädä auton alle. Onneksi pennut pääsivät turvaan Hopelandin tarhalle.

Hopelandin tarhalla on pennuille turvalliset olot kasvaa ja tarhan iso vapaaehtoisjoukko pitää huolen pentujen sosialistamisesta. Pennut pääsevät päivittäin temmeltämään tarhan isolle piha-alueelle yhdessä muiden koirien kanssa. Yuki ja sisarukset ovat erittäin sosiaalisia muita koiria kohtaan. Yuki on päässyt vapaaehtoisten kanssa myös harjoittelemaan hihnassa kulkemista. Yuki ei ole vielä ikänsä vuoksi sisäsiisti, mutta osaa tehdä tarpeet pentualustalle. 

Yukia kuvaillaan tarhalla ihanaksi sosiaaliseksi ja reippaaksi pennuksi, joka hakee mielellään ihmisten huomiota ja kiipeää syliin. Yuki on pentumaiseen tapaan leikkisä. 

Yuki tulee tulee Suomeen sisarustensa kanssa kesäkuussa kuuden kuukauden ikäisenä. 

Löytyisikö sinulta koti tälle suloiselle tytölle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan tutustunut ajatuksella: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Koirista peritään kulukorvaus

Nuoren iän vuoksi ei ole steriloitu.

Tulee steriloida sovitusti, tästä aiheutuneet kulut tulee omistajan maksettavaksi.

Yukin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304