Valikko Sulje

Xaris

Xaris
Xaris
Xaris
Xaris
Xaris
Xaris

Xaris ja Paris löydettiin harhailemasta Thessalonikin kadulta. Sieltä pojat otetiiin nopeasti turvaan. Kadulla oleva koira on suurissa vaaroissa, niin muiden koirien kuin ihmisen puolelta.

Xaris on noin 5 kk ikäinen poika. Painoa noin 12 kiloa ja aikuispaino noin 25 kilossa. Ainahan aikuispaino on vaan ennuste, eläinlääkärin tekemä ennuste. Xaris on iloinen poika. Haluaa osallistua aina kaikkeen. Ihmisen rapsutuksia rakastaa ja pusun moiskauttaa poskelle. Tulee toimeen kaikkien tarhalla olevien koirien kanssa.  Ei ole sisäsiisti eikä osaa kävellä remmissä täydellisesti. Oppivaisena poikana Xaris oppii nämä kyllä nopeasti.

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishamania) Tulee Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Normaali kulukorvaus peritään.Xaris tulee kastroida 4-6 kk kuluessa Suomeen tulostaan. Tästä koituneet kustannukset tulevat adoptoijan maksettavaksi.
Jos kiinnostuit Xariksesta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/