Valikko Sulje

Woody

Woody
Woody
Woody
Woody
Woody
Woody
Woody
Woody
Woody
Woody

Woody

Woody ja hänen veljensä Buzz heitettiin Kostasin tarhan aidan yli kylmästi heidän ollessa vain 1-2 kuukauden ikäisiä pieniä pentuja. Siitä asti pojat ovat eläneet tarhalla turvassa ja hyvin hoidettuina.

Woody on lempeä ja rakastava koira. Hän rakastaa ihmisiä ja hellyyden osoituksia. Tämä itsensä huomattavasti pienemmäksi ajatteleva koira tulisi mieluusti vaikka ihmisen syliin nauttimaan läheisyydestä. Tarhalla on erilaisia koiria sekä kaksi Aasia ja hän tulee toimeen kaikkien kanssa loistavasti. Woody on tarhan vapaaehtoisten kanssa käynyt hihnalenkeillä ja hän nauttii suuresti aina kun pääsee kävelylle. Poika kulkeekin hihnassa nätisti.

Ikää 1,5 vuotta
Paino noin 30kg
Kastroitu uros
Sijainti Kostasin tarha, Ioannina, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ . Koirista peritään kulukorvaus

Woodyn kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304