Valikko Sulje

William

William
William
William
William
William
William
William
William
William
William

William

Uros 

ikäarvio 5 kuukautta 

Painoarvio aikuisena noin 25 kg

Sijainti: Hopelandin tarha, Thessaloniki, Kreikka

William löytyi 2024 vuoden alussa Thessalonikin ulkopuolella sijaitsevasta Sourotin kylästä yhdessä siskonsa Mimin kanssa. Joku kyläläinen oli siirtänyt pennut turvaan autiotalon pihaan ja ruokki heitä siellä. Hopelandin tarhan Natasa kuuli pennuista, eikä hän voinut jättää pentuja kahdestaan selviämään. Vaikka tarha oli löytöhetkellä täynnä haki Natasa pennut turvaan. 

Sisarukset pääsivät turvaan Hopelandin tarhalle, joka sijaitsee löytöpaikan lähettyvillä. Pennut ovat kasvaneet reippaiksi, touhukkaiksi ja todella sosiaalisiksi. Pennut ovat saaneet tarhalla paljon sosiaalisia kontakteja, sillä tarhalla työskentelee iso joukko vapaaehtoisia. Pennut ovat tottuneet tarhalla myös muihin koiriin ja tulevat kaikkien kanssa hyvin toimeen. He pääsevät päivittäin juoksemaan ja leikkimään Hopelandin isolle piha-alueelle. 

Williamia kuvaillaan tarhalla hurmaavaksi ja leikkisäksi nuoreksi pojaksi, kuten tämän ikäisen pennun kuuluukin olla. William rakastaa siskonsa tavoin leluja ja myös pihamaan kepit kelpaavat leikkeihin. Nuoren ikänsä vuoksi William ei ole vielä sisäsiisti, eikä osaa kävellä hihnassa.

Löytyisikö sinulta koti tälle suloiselle pojalle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan tutustunut ajatuksella: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Koirista peritään kulukorvaus

Nuoren iän vuoksi ei ole kastroitu.

Tulee kastroida sovitusti. Tästä aiheutuneet kulut tulee omistajan maksettavaksi.

Williamin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 23683048.