Valikko Sulje

Vivi

Vivi

Tiedättekö millaista on asua monta vuotta tarhalla odottamassa sitä omaa ihmistäni ? Kaverit saa vierestä koteja ja minä se vaan odotan. Dalia lähti, lähti Billias, lähti Boomer ja lähti Rudy. Ja nuo kaikki Suomeen =) Ja hei, mäkin haluan lähteä Suomeen.

Olen Vivi. Olen syntynyt vuonna 2017. Olen sterkattu narttu. Olen asunut tarhalla koko elämäni. Täällä meillä on kaikki perusasiat kunnossa. Saamme ruokaa, olemme turvassa. Meidän kanssa on paljon vapaaehtoisia ja koirakouluttaja on meidän kanssa myös. Painan noin 25 kiloa. Olen iloinen ja sosiaalinen koira. Rakastan ihmisiä ja aina kaihoisasti katson heidän peräänsä kun he lähtevät luotani. Asustan muiden koirien kanssa samassa tarhassa ja tulen heidän kanssa hyvin toimeen.

Vivi tulee Suomeen sterkattuna, madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja ulkoloishäädettynä. Ruokaviraston ohjeita noudateaan tuonnissa ja Traces järjestelmään kirjataan.

Vivistä peritään kulukorvaus. Jos kiinnostuit Vivistä, käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan käynnyt lukemassa https://hardluckpaws.fi/adoptiot/. Vivin kuvaus 0n tehty tarhaolosuhteissa.