Valikko Sulje

Toumba

Toumba
Toumba
Toumba
Toumba
Toumba
Toumba
Eräälle tyhjälle tontilla oli kaksi yksinäistä pientä, noin 2 kk ikäistä pentua. Naapurit olivat valittaneet pentujen haukkumisesta ja vapaaehtoisilla oli pelko että pennuille tehdään jotain pahaa. Pennut otettiin turvaan. Myöhemmin vapaaehtoiset kuulivat naapureilta että pentujen emo etsi pentujaan ja itki tuolla tyhjällä tontilla pentujensa perään. Emokin käytiin hakemassa turvaan. Hänet steriloitiin ja tästä toivuttuaan, koko pieni perhe näki taas toisensa. Nyt kaikki ovat valmiita etsimään omaa kotia Suomesta. Chokola, Athinoula ja näiden emo Toumba.
Toumba on noin 2 vuotias steriloitu narttu. Painoa hänellä on noin 25-27 kiloa. Toumba on saanut varmaan elämänsä aikana monet pennut ja hyvin taatusti hoitanut. Chokolaa ja Athinoulaa ainakin hyvin hoitaa. Toumba on kärsivällinen, rauhallinen ja pitkäpinnainen koira. Kestää pentujensa riiviöleikit. Tykkää ihmisistä ja rakastaa ruokaa. Sisäsiisteydestä ei ole varmuutta. Osa kävellä remissä, ei välttämättä täydellisesti. On aluksi hiukan ujo, mutta utelias tutustumaan uusiin asioihin.
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, steriloituna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishamania) Tulee Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit Toumbasta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/