Valikko Sulje

Tito

Tito
Tito
Tito
Tito
Tito
Tito
Tito
Tito

Tito

Ikäarvio: 4k (voi matkustaa Suomeen 6kk iässä Heinäkuussa)
Paino arvio aikuisena: >35kg, (nyt 14kg)
Kastroitoimaton nuoren iän vuoksi
Sijainti :Thessaloniki Kreikka

Tito sisaruksineen löydettiin yhdessä harhailemasta Thessalonikin kaduilta hyvin nuorina. Pentueen onneksi heillä oli emo mukanaan huolehtimassa heistä. Emo kuitenkin oli alkuun kovin arka ja emon sekä pentujen kiinni saaminen oli haastavaa, mutta lopulta pitkäjänteisen työn avulla koko poppoo saatiin kiinni ja turvaan Stray Planetin tarhalle.
Tarhalla pennut ovat syöneet hyvin ja saaneet hoivaa ja rapsutuksia vapaaehtoisilta sekä emoltaan. He ovat kasvaneet, vahvistuneet ja reipastuneet tutkimaan ympäristöään ja ovat nyt valmiita kodin etsimiseen Suomesta!
Myös emo on voimistunut tarhalla ja hänestä on kuoriutunut rauhallinen ja ihmisrakas koira.

Tito on pentueen rohkelikko ja tutkii paikkoja reippaasti. Hän on pentujen tapaan leikkisä ja hyvin sosiaalinen. Häntä myös kuvaillaan hauskaksi touhuilijaksi, joka ei juurikaan ujostele vapaaehtoisia. Tito tykkää ihmisten huomiosta ja rapsutuksista. Vapaaehtoiset ovat kertoneet Titon myös tekevät pentumaisia tuhmuuksia yhdessä siskonsa Evan kanssa.

Hihnassa kulkemista on alettu tarhalla harjoitella ja se onkin muiden koirien esimerkillä sujunut jo. Ei ole nuoren iän vuoksi sisäsiisti.

Olisiko sinulla rohkealle Titolle oma koti?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Titosta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/

Koirista peritään kulukorvaus.

Titon kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 23683048.