Valikko Sulje

Timon

Timon on ensimmäisiä koiria jotka tälle tarhalle tulivat. On nähnyt monet talvet ja helteet. Koiria on tullut tarhalle ja kaikkien kanssa Timon tulee toimeen. Jokaisen vapaaehtoisen lellikki ja numero 1. Rakastaa ihmisiä yli kaiken. Rakastaa ihmisen jokaista kosketusta ja jokaista rapsutusta. Timonin uudessa kodissa voisi olla koirakaveri odottamassa. Timon on 8 vuotta vanha ja noin 30 kiloa. Timon kävelee todella upeasti remmissä. Sisäsiisteyttä ei ole voitu varmistaa tarhaolosuhteissa.

Timon tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettua, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, erchilia, sydänmato, leishmania ja babesia) Ruokaviraston ohjeita noudatetaan tuonnissa ja Traces järjestelmään kirjataan.

Timon tulee erityisadoptiossa ikänsä puolesta. Tarjoamme seniorin adoptoineelle säkillisen laadukasta seniori ruokaa. Kulukorvaus on luollisesti myös matalampi. Jos kiinnostuit Timonista, käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan lukenut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?