Valikko Sulje

Syro

Syro
Syro
Syro
Syro
Syro
Syro
Syro
Syro
Syro
Syro

Syro

Syro hylättiin 7 vuotta sitten veljensä Kuron kanssa Pohjois-Kreikassa Ioanninan yliopiston kampukselle. Siitä lähtien Syro on elänyt kampuksen alueella oman laumansa kanssa. Syro nukkuu usein opiskelijoiden asuntolassa ketkä rakastavat häntä paljon ja Syro saa heiltä huolenpitoa ja hellyyttä.

Syro on ystävällinen ja ihmisrakas rouva. Syro on muita koiria kohtaan huomioonottava ja todella kiltti. Syro ei tee pahaa kärpäsellekkään. Syro on hiljainen ja rauhallinen. Syro arvostaa hyvää ruokaa, rakkautta ja hellyyttä yli kaiken. Syro kaipaisikin mukavaa ja lämmintä kotia eläkevuosilleen.

Ikää noin 8 vuotta
Paino noin 27 kg
Steriloitu narttu
Sijainti Ioannina, Kreikka

Olisiko sinulla koti ihanalle Syrolle?

Ikänsä takia Syro on senioriadoptiossa. Hänestä perittävä kulukorvaus on normaalia alhaisempi. Lisätietoja https://hardluckpaws.fi/adoptiot/

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Syrosta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/