Valikko Sulje

Socrates

Tämä kreikkalainen komistus on Socrates.
Socrates tulee Anna Kakarakin tarhalta Ptolemaidasta.  Vuosia sitten Anna kävi ruokkimassa koiria alueella, jossa oli iso populaatio. Alueella oli myös Socrates, hänen  perheensä ja useita  muita kadulla eläviä koiria. Kreikkalaiseen tyyliin heistä haluttiin eroon ja heidät myrkytettiin.  Koirista kuoli kymmenen ja vain Socrates selviytyi. Hän jos joku on siis oikea kovan onnen tassu.  Anna otti hänet tarhalleen, jossa hän on siis elänyt jo monta vuotta ja kertaakaan hänestä ei ole ollut kiinnostuneita adoptoijia.
Eiköhän me nyt muuteta tämä!
Socrates on rauhallinen koira. Annan kertoo hänen olevan rento ja vetäytyy ennemmin taustalle, kun etulinjaan.
Socrates:
uros,
syntynyt 17.3.2016,
kastroitu,
paino 30kg, korkeus 60cm
Olisiko sinulla koti tälle koiralle, josta kukaan ei ole kiinnostunut.  Täytä kotiselvityslomake oheisesta linkistä
Hard luck paws ry adoptioinfoa
Kreikasta tulevat koirat testataan:
sydänmadon,erhcilioosin,  anaplasmoosin, leishmanian ja
babesian osalta
Koirat tulee testata uudelleen 6-12 kk kuluttua. Tämä on omakustanteinen, kuten myös rokotusten tehosteet jatkossa.
Koirille ei teetetä polvi, silmä, hammas tai muitakaan kuvauksia kohdemaassa. Koiralla voi olla piileviä sairauksia. Koira voi myös kasvaa yli ennusteen tai se voi jäädä alle ennustetun painon.
Roduista ei enimmäkseen ole mitään tietoa, koirat ovat pääasiassa hylättyjä koiria, ilman sukuselvityksiä.
Koirien kuvaukset luonteista ym tehdään Kreikassa ja usein tarhaoloissa. Koiran käytös saattaa muuttua Suomeen tulon jälkeen. Koiralle tulee antaa riittävästi aikaa sopeutua uusiin olosuhteisiin.
Koirista peritään kulukorvaus, jolla katetaan koiran saattaminen matkustuskuntoon, matkakulut ja mahdolliset muut kulut. Rescue-koira ei ole ilmainen.
Lähtökohtaisesti emme tuo ongelmallista käytöstä omaavia koiria, mutta kuten aikaisemmin mainittiin, koiran käytös saattaa muuttua. Moni koira on hylätty omasta kodista esim. omistajan kuoleman vuoksi eli koira saattaa olla ihan kotikoira.
Tutustu nettisivuilla olevaan infoomme koiran kotiuttamisesta. https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirat rekisteröidään Ruokaviraston vaatimusten mukaisesti Traces-järjestelmään (TRACES on lyhenne sanoista Trade Control and Expert System. TRACES on kehitetty varmentamaan muun muassa elävien eläinten, kasvien ja rehun sekä eläin-, luomu-, kasvi- ja puutuotteiden jäljitettävyys ja valvonta. )