Valikko Sulje

Snow White

Snow White
Snow White
Snow White
Snow White
Snow White
Snow White
Snow White
Snow White
Snow White
Snow White
Snow White
Narttu ( steriloitu )
Ikäarvio noin 9-10 vuotta
Paino 30-35 kg (ihannepaino hieman alle 30kg)
Sijainti: Thessaloniki, Kreikka
Snow White on seniori-iän ja hieman pyöreän ulkomuodon saavuttanut valkoinen kaunotar, jonka tarina on varsin surullinen. Menneisyyden kauhuista huolimatta tämä herttainen koira ei ole menettnyt uskoaan ihmisiin, ja hänellä olisi varmasti vielä paljon rakkautta annettavana jollekin onnekkaalle perheelle.
Taustaa:
Snow White on yksi koirista, joka on pelastettu kauhujen talosta. Tämä kyseinen talo kuului eräälle miehelle Thessalonikissa, joka oli kerännyt taloon ja tontille kymmenittäin koiria. Kaupungin eläinsuojeliat olivat jo pitkään epäilleet ja seuranneet taloa. Noin kolme vuotta sitten eläinsuojelijat pääsivät vihdoin tarkastuskäynnille taloon ja paikan kauhu selvisi vasta laajuudessaan silloin. Kaikki paikat olivat täynnä koiria, jotka olivat aliravittuja, sairaita ja osa omien ulosteiden seassa, toiset lyhyihin ketjuihin kahlittuna ilman suojaa.
Kauhujen talosta päätyi Hopelandin tarhalle pelkästään yhden päivän aikana 24 koiraa ( Koiria evakoitiin useampana päivänä, kun osa oli vaikea saada kiinni ja kuljetuskoppeihin. ) . Yksi pelastetuista oli Snow White, joka löytyi kauhutalon yläkerrasta suljetusta huoneesta.
Hopelandin tarhan turvissa pian huomattiin että Snow White oli viimeisillään tiineenä, koska hän oli elänyt steriloimattomana urosten kanssa. Kolme pentua syntyi ja yksi heistä päätyi Suomeen adoptioon. Pentujen jälkeen Snow White tiestysti steriloitiin.
Snow White nyt:
Snow White on nyt viettänyt Hopelandin tarhalla kolme vuotta ja kauhujen talon kokemukset ovat historiaa.
Kaiken kokemansa kauhun jälkeen Snow White on säilyttänyt edelleen luottonsa ihmisiin. Hopelandin tarhan turvassa hänestä on varttunut herttainen ja rapsutuksia rakastava seniori. Onneksi Hopelandilla työskentelee iso joukko vapaaehtoisia, joten rapsuttajia riittää Snow whitelle pitkin päivää. Snow White on Hopelandilla viidentoista koiran laumassa ja tulee kaikkien kanssa toimeen ongelmitta.
Snow Whitelle on kertynyt matkan varrella muutama ylimääräinen kilo, joten näiden pudottamiseen uuden kodin tulee sitoutua.
Olen tavannut Snow Whiten tarhavierailuilla useaan otteeseen ja tämän herttaisen koiran suloinen katse on jäänyt elävästi mieleen. Toivon todella että hänelle löytyy rakastava koti eläkepäiviksi.
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishamania) Tulee Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit, käy täyttämässä: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Koirista peritään kulukorvaus. Seniorin kulukorvaus on hieman pienempi.