Valikko Sulje

Snoopy

Snoopy
Snoopy
Snoopy
Snoopy
Snoopy
Snoopy
Snoopy
Snoopy

Snoopy

Snoopy ja sisarukset ovat Ioanninan yliopiston kampuksen kuuluisan koiran Taran viimeiset pennut. Tara on elänyt kampuksen alueella pentuiästään asti. Tara on nuoresta asti ollut ujo ja arka vähäisten ihmiskontaktien takia. Näinollen Taraa ei olla saatu kiinni steriloitavaksi ennen juoksuja ja hän on saanut pentuja viime kesänä Baloo, Mowgli sekä Bakira ketkä ovat nykyään Suomessa omissa kodeissaan.

Joulukuun alussa 2023 hän synnytti seuraavat pentunsa, Snoopyn ja hänen sisaruksensa. 10 pentua syntyi mutta kolme menehtyi pian syntymän jälkeen. Pian synnytyksen jälkeen alueen vapaaehtoiset eläinsuojelijan onnistuivat vihdoin loukuttamaan Taran. Tänä päivänä Tara on steriloitu, rokotettu ja hyvässä kunnossa oleva koira kuka on alkanut reippaaseen tahtiin luottamaan ihmisiin ja sosiaalistumaan. Pennut ovat saaneet kasvaa ensimmäiset kuukautensa emänsä kanssa.

Nyt pennut ovat yliopiston kampuksen laidalla olevassa tarhalla ja valmiita aloittelemaan kotiensa etsintää.

Snoopy on sisarustensa tapan reipas ja iloinen pentu. Snoopyn päivät kuluu sisarusten kanssa leikkien ja vapaaehtoisten huomiosta nauttien. Snoopy on ihmisrakas poika ja tykkää muista koirista kovasti. Runsaan sosiaalistamisen ansiosta pennut ovat sosiaalisia ja reippaita kavereita. Snoopy ei osaa vielä kävellä hihnassa tai ole sisäsiisti.

Ikä noin 4kk (Suomeen tulo aikaisintaan 6kk iässä)
Paino noin 5kg, aikuisena 25kg
Kastroimaton uros
Sijainti Ioanninan yliopisto, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen kastroimattomana. Tulee kastroida 4-6kk Suomeen tulon jälkeen. Tästä koituvat kustannukset tulevat adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus

Snoopyn kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304