Valikko Sulje

Siusu (Suomessa)

Siusu (Suomessa)
Siusu (Suomessa)
Siusu (Suomessa)
Siusu (Suomessa)
Siusu (Suomessa)
Siusu (Suomessa)
Siusu (Suomessa)
Siusu (Suomessa)
Siusu (Suomessa)
Siusu (Suomessa)

Siusu on tullut Suomeen talvella 2023. Siusu oli kodissa , mutta perhe luopui hänestä.

Nyt Siusu on kotihoidossa ja pärjääkin oikein hienosti

 

Ikää Siusulla on alle vuosi

Kotihoitaja kertoo Siususta seuraavia asioita

sisäsiisti

Paino 30+ kg

korkeus n 60 cm

rauhallinen koira, mikäli saa liikuntaa riittävästi, n 3 kertaa päivässä. Kodin tulee olla liikunnallinen, ei sohvaperunakotiin.

Leikkiessä saattaa olla hiukan kovakourainen, tarttuu mielellään värttinäluuhun tms. pentu kun vielä on, mutta aikuisen voimat.

Ulkona oltava ulkoiluttajalla fysiikkaa ja nopeat refleksit, sillä Siusu saattaa innostuessaan, tai säikähtäessään lähteä lentoon, ja sitten kevyempi ihminen saakin raahautua jonglöörinä perässä pitkin ilmoja ja juurakkoa.

Koirien ja ihmisten ohikulkiessa usein rauhoittelen häntä, tuppaa muutoin riehaantumaan kohtaamisissa. Ohitukset vaatii harjoittelua.

on motivoitavissa herkuilla

Yksinolot sujuu hyvin

ei kovin haukkuherkkä

nukkuu yöt rauhallisesti

 

Kotihoidossa Uudellamaalla

 

 

Tuli Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Tuli Suomeen steriloimattomana. Tulee steriloida 2-3kk kuluessa ensimmäisten juoksujen jälkeen. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan hoidettavaksi.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirista peritään kulukorvaus