Valikko Sulje

Sitos

Sitos
Sitos
Sitos
Sitos
Sitos
Sitos
Sitos
Sitos
Sitos
Sitos

Sitos

Sitos on todellinen huonon onnen poika. Sitos nähtiin ensimmäistä kertaa Pohjois-Kreikan Ioanninan yliopiston sairaalan alueella noin vuosi sitten. Hänet löydettiin päiviä myöhemmin yliopisto opiskelijoiden toimesta ja he ilmoittivat Sitosista kampuksella toimivalle eläinsuojeluyhdistykselle sillä opiskelijat olivat huolissaan Sitosista. Yliopiston ja sairaalan alueella elää koiralaumoja mitkä koostuvat suurimmilta osin isoista laumanvartijamix koirista ketkä eivät aina suhtaudu hyvin alueelle ilmestyneisiin yksittäisiin koiriin. Sitos sai kokea oman osansa tästä ja laumat hyökkivät hänen kimppuunsa. Sitos otettiin kiinni ja rokotettiin, kastroitiin, sirutettiin ja otettiin kampuksen reunalla olevaan tarhaan talteen. Siellä hänen kimppuunsa aidan läpi kävi toinen koira ja Sitos sai tästä vauriota korvaansa. Sitos toipui onneksi nopeasti.

Pojan huono onni jatkui ja Sitos sai tehtyä aitaukseen reiän mistä karkasi ja lähti kampukselta peloissaan. Häntä etsittiin päiviä ja vihdoin yksi vapaaehtoinen löysi hänet huonossa kunnossa, vammoja kropassa ja selkeästi murtuneen etujalan kanssa. Hänet vietiin välittömästi eläinlääkäriin ja jalka rtg kuvattiin ja jalan murtuma vahvistettiin. Ortopedi leikkasi Sitosin jalan. Leikkauksen aikana todettiin että jalka oli todennäköisesti murtunut suuren koiran pureman takia. Leikkauksessa kaikki sujui hyvin ja Sitos on toipunut tästä jo useita kuukausia sitten.

Huonojen sattumusten jälkeen Sitos on elänyt kampuksen aitauksessa ongelmitta turvassa. Sitosin kuvaillaan olevan iloinen ja energinen poika. Sitos rakastaa ihmisiä ja hellyyttä. Sitos on ollut kotihoidossa aikaisemmin ja osaa kotikoiran taitoja. Hän kävelee upeasti hihnassa ja osaa sisäsiisteyden kuvion. Sitosin arvellaan joutuneen hylätyksi omasta kodistaan sillä niin vahvasti näkyy hänessä olevan kotikoiran taustaa. Sitos motivoituu ruoasta todella hyvin ja sillä häntä on helppo palkata ja opettaa asioihin. Sitos on tavannut lapsen ja piti myös hänestä kovasti. Sitos tällä hetkellä jakaa aitauksen yhdessä hänen kokoisensa nartun Shakira2:n kanssa. Yhteiselo tämän kanssa on sujunut todella hyvin. Huonon historiansa takia Sitosia ei kuitenkaan lähtökohtaisesti anneta adoptioon kotiin missä on suuria koiria sillä ei ole onnettomuutensa jälkeen sellaisiin päässyt luottamusta kasvattamaan.

Ikä noin 3v
Paino noin 20kg
Kastroitu uros

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Sitosista, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ . Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ .