Valikko Sulje

Sira

Siralla on ollut ehkä perhe ja oma ihminen. Ei ole enää, hänet hylättiin samalla tavalla kuin moni muu koira Kreikassa.
Sira on noin 4 vuoden ikäinen sterkattu narttu. Painoa noin 18-20 kiloa. Rakastaa ihmisiä, tulee toimeen kissojen ja toisten koirien kanssa. Sisäsiisti, kävelee remmissä hyvin. Sira oli jätetty keskelle ei mitään. Omistaja oli jättänut Siran sinne ja sinne Sira oli jäänyt odottamaan. Hylätty koira voi joutua muiden koirien hyökkäyksen kohteeksi. Sira on nälissään ja erittäin hoikka kun hänet löydettiin. Kotihoidossa hän vahvistui ja nyt on varsin komea koira. Sira on tarhalla hoidossa jossa käy paljon vapaaehtoisia kävelyttämässä ja sosialistamassa koiria. Koirat tottuvat erilaisiin ihmisiin, naisiin ja miehiin, lapsiin ja aikuisiin. Erittäin sosiaalisia koiria.
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishamania) Tulee Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Kulukorvaus peritään. Jos kiinnostuit Sirasta, käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/