Valikko Sulje

Sina

186183510_634112601318399_8047017104313892237_n-1
Sina
Yksi Kurtin siskoista ja varsin hanakalan alun elämälleen saaneista sisaruksista. Sina löytyi yhdessä äitinsä Lucyn ja kolmen sisaruksensa kanssa. Koirat olivat todella huonossa kunnossa ja hädin tuskin elossa.
Uusi yhteistyökumppanimme löysi koiraperheen ja hoiti heidät kuntoon. Nyt pennut ovat valmiita oman kodin etsintään.
Tällä tarhalla on paljon vapaaehtoisia, jotka sosiaalistavat koiria ja opettavat heille valmiuksia tulevaan kotikoiran elämään.
Sina on n 6 kk ikäinen koira.
Painaa n. 18 kg, korkeus n 40 cm
Koirat steriloidaan, mikäli ne ovat riittävän vanhoja tulohetkellä. 4 kk ikäisiä koiria ei steriloida. Koirat tulee kuitenkin steriloida/kastroida Suomeen tulon jälkeen, niiden ollessa riittävän vanhoja. Koiran sterilointi/kastraatio Suomessa on adoptoijan vastuulla kaikkine kustannuksineen.
Koirat tulevat Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia)
Tutustu nettisivuilla olevaan infoomme koiran kotiuttamisesta. https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirat rekisteröidään Ruokaviraston vaatimusten mukaisesti Traces-järjestelmään (TRACES on lyhenne sanoista Trade Control and Expert System)
Olethan liikkeellä vain tositarkoituksella ja oikea -aikaisesti. jos sinulle sopiva aika adoptoida koira on vasta kesällä, ole liikkeellä lähempänä ajankohtaa.
Pyrimme tuomaan kotia etsivät koirat nopealla aikataululla Suomeen vapauttaaksemme turvapaikan sitä tarvitsevalle.
Kulukorvaus peritään. Jos kiinnostuit Sinasta, käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/