Valikko Sulje

Shakira2

Shakira2
Shakira2
Shakira2
Shakira2
Shakira2
Shakira2
Shakira2
Shakira2
Shakira2
Shakira2

Shakira2

Shakira löydettiin kolme kuukautta sitten Ioanninan ulkopuolella sijaitsevasta kylästä. Shakira oli nälkiintynyt ja hyvin pelokas. Opiskelijat ketkä löysivät hänet olivat luokkaretkellä ja eivät saaneet Shakiraa kiinni. He ottivat yhteyttä osaavampaan ihmiseen kuka heti meni paikan päälle ja auttoi nappaaman koiran kiinni. Ensimmäisen kuukauden ajan koiran, Shakiran kiinni saamisen jälkeen kyseiset opiskelijat pitivät häntä luonaan kotihoidossa. Shakiralla kesti hetken tottua kotikoirana olemiseen. Kaikki sujui kuitenkin hyvin ja Shakira saatiin hoidettua kuntoon sekä steriloitua. Tämän jälkeen Shakira siirrettiin yliopiston kampuksen laidalla olevaan pieneen tarhaan missä hän elää nyt. Shakira on alkanut tulemaan kuorestaan ulos ja näyttämään todellista kultaista luonnettaan. Shakira on alkanut näyttämään iloisia ja huumorintajuisia piirteitä itsestään. Tarhaympäristö ei kuitenkaan ole aralle ja ujolle koiralle paras paikka työstämään luottamusta.

Shakiran arvellaan joutuneen hylätyksi nuoressa iässä ja onkin ihme että hän on selvinnyt. Hän vaatii aikaa ja rauhallista luottamuksen rakentamista omaa ihmistään kohtaan. Arkuudestaan huolimatta Shakira ei ole aggressiivinen vaan enemmän sulkeutuva jännittävässä tilanteessa. Shakira etsii itselleen ymmärtävää ja kärsivällistä omaa ihmistä kuka on valmis antamaan tälle upealle ja suloiselle tytölle aikaa ja tukea suhteen, luottamuksen ja rakkauden rakentamiseen.

Ikä noin 1,5v
Paino noin 17kg
Steriloitu narttu

Olisiko sinulla koti herkälle Shakiralle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Shakirasta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?