Valikko Sulje

Shakira

Shakira
Shakira
Shakira
Shakira
Shakira
Shakira
Shakira
Shakira
Shakira
Shakira

Shakira

Syntynyt 03/2022
Paino noin 25-28kg
Steriloitu narttu
Sijainti :Thessaloniki, Kreikka

Shakira ja Ringo ovat kaksi viimeisintä kodinetsijää 10 pennun pentueesta. Pennut löytyivät 1,5 kk ikäisenä vuorilta jossta ne haettiin turvaan. Pennut olivat kärsineet nälästä ja madoista löydettäessä, ja pentueen 2 pentua eivät selvinneet. 6 pentua ovat löytäneet kodit jo Kreikasta, mutta Shakiralle ja Ringolle sitä oikeaa perhettä ei vielä ole löytynyt. Nämä kaksi hurmuria ansaitsisivat jo päästä omaan rakastavaan kotiin tarhan ankeudesta!

Shakira on hyväluonteinen kaunokainen, joka rakastaa rapsutuksia. Hän tykkää olla ihmisten parissa ja tulee mielellään hakemaan huomiota ja hellyyttä suoraan sylistä asti. Muiden koirien kanssa Shakira tulee moitteetta toimeen ja hän viettääkin aikaa paljon yhdessä veljensä Ringon kanssa. Shakira kävelee hihnassa todella hyvin ja aktiivisena koirana sopisikin mainiosti liikkuvaisen perheen kaveriksi pidemmillekin lenkeille. Tällä ihmisrakkaalla kaunokaisella on iloinen luonne ja tarhalla oloaikana fyysisen kasvun lisäksi on myös käytös muuttunut jo aikuismaisemmaksi. Sisäsiisteydestä ei ole varmuutta tarhaolosuhteissa .

Olisiko sinulla koti kauniille Shakiralle?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishamania) Tulee Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan tutustunut: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/

Koirista peritään kulukorvaus