Valikko Sulje

Sara

189343647_332199921591182_8677365758059803296_n
Sara
Sara hänen sisarukset ilmeistyivät pieneen kylään Thessalonikin lähellä n kuukausi sitten.
Kukaan ei tiedä mistä he tulivat. Äiti katosi kylästä n viikko sitten. Vietiinkö takaisin sinne mistä oli tuotu ja vain pennut jätettiin?
Yhteistyökumppanimme Nikos pyysi apua koirien kotien etsimiseen. Kreikassa ei mustille koirille koteja löydy ja meidän suomalaisten koteja arvostetaan Kreikassa paljon.
Saralla on ikää Suomeen saapuessaan noin 4 kk. Paino 7 kg. kasvaa medium-kokoon arvion mukaan.
Sara on erittäin hyvin sosiaalistettu ja iloinen pentu.
Koirat steriloidaan, mikäli ne ovat riittävän vanhoja tulohetkellä. 4 kk ikäisiä koiria ei steriloida. Koirat tulee kuitenkin steriloida/kastroida Suomeen tulon jälkeen, niiden ollessa riittävän vanhoja. Koiran sterilointi/kastraatio Suomessa on adoptoijan vastuulla kaikkine kustannuksineen.
Koirien kuvaukset luonteista ym tehdään Kreikassa ja usein tarhaoloissa. Koiran käytös saattaa muuttua Suomeen tulon jälkeen. Koiralle tulee antaa riittävästi aikaa sopeutua uusiin olosuhteisiin.
Koirista peritään kulukorvaus
Koirat tulevat Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia)
Tutustu nettisivuilla olevaan infoomme koiran kotiuttamisesta. https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirat rekisteröidään Ruokaviraston vaatimusten mukaisesti Traces-järjestelmään (TRACES on lyhenne sanoista Trade Control and Expert System)
Olethan liikkeellä vain tositarkoituksella ja oikea -aikaisesti. jos sinulle sopiva aika adoptoida koira on vasta kesällä, ole liikkeellä lähempänä ajankohtaa.
Pyrimme tuomaan kotia etsivät koirat nopealla aikataululla Suomeen vapauttaaksemme turvapaikan sitä tarvitsevalle.