Valikko Sulje

Saimon (erityisadoptio)

Saimon (erityisadoptio)
Saimon (erityisadoptio)
Saimon (erityisadoptio)
Saimon (erityisadoptio)
Saimon (erityisadoptio)
Saimon (erityisadoptio)
Saimon (erityisadoptio)
Saimon (erityisadoptio)
Saimon (erityisadoptio)
Saimon (erityisadoptio)

Saimon on syntynyt 3.4.2022.

Painoa tällä hetkellä noin 15 kiloa.

Uros , leikattu

Saimon tuli Suomeen 14.1.

Saimon tuli Suomeen kotihoitoon 14.1 ja jo pian kotihoitaja huomasi että kaikki ei ole hyvin koiran liikkeessä. Saimon vietiin tutkimuksiin ja selvisi että lonkka vaatii leikkaushoitoa. Maaliskuussa Saimonille tehtiin reisiluunpään poisto. Leikkauksesta toivuttuaan Saimon on käynyt fysioterapeutilla. Nyt Saimon on valmis etsimään kotia, jossa ollaan valmiita jatkamaan kuntoutusta ja fysioterapiaa. Saimonille sopiva koti olisi omakoti- tai rivitalo, jossa saa liikkua pihalla omaan tahtiin.

Saimon on erityisadoptiossa, joten kulukorvaus on normaalia pienempi.

Kotihoitaja kertoo pojasta näin:

Saimon on keskikokoinen, nuori (1v 3kk) poika, joka saapui 9kk ikäisenä sisarensa kanssa Pohjois-Kreikasta Suomeen. Nyt sijaiskodin akklimaatiovaiheen jälkeen, Saimon on valmis siirtymään omaa forever-kotiin.
Saimon on reipas poika, jonka kanssa arki toimii mutkattomasti. Hän on sisäsiisti ja osaa ”istu”/”maahan” pyynnöt. Kivasti myös ottaa katsekontaktin, kuin varmistaakseen, että ollaan samalla aaltopituudella. Siten myös helposti osallistuu uuden oppimiseen.
Arkipäivät Saimon on viettänyt yksin kotona. Naapurit kertovat, että hän saattaa äännähtää, kun kuulee jonkun kävelevän asunnon oven ohi, mutta muuten on asunnossa aivan hiljaa. Minkäänlaisia tihutöitä ei Saimon yksin ollessaan myöskään ole tehnyt.
Vaikka Saimon tykkää viettää aikaa ulkona, lenkkeily ei ole häntä kovastikaan kiinnostanut. Koirapuistossa Saimon kyllä mielellään viettää aikaa. Muiden koirien kanssa tulee hyvin toimeen. Perheen koirakaveri saattaisikin olla Saimonille inspiraatioksi, kun hän kohtaa uusia ihmisiä. Uudet ihmiset hieman vielä jänskättävät Saimonia, kun ennen Suomeen tuloaan Saimon oli tavannut vain yhden ihmisen!

Saimon on hellyttävä kaveri, joka tykkää halauksista ja hellänä pitämisestä. Ei mikään huomiota vaativa kaveri, vaan kohteliaasti tulee moikkaamaan, esim. aamulla saattaa tulla tökkäisemään käsivartta, kun on aika aamukävelylle.

Mistä löytyisi koti tälle kovan onnen pojalle?

Tuli Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/