Valikko Sulje

Roza (Suomessa)

Roza (Suomessa)
Roza (Suomessa)
Roza (Suomessa)
Roza (Suomessa)
Roza (Suomessa)
Roza (Suomessa)
Roza (Suomessa)
Roza (Suomessa)
Roza (Suomessa)
Roza (Suomessa)

Roza (Suomessa)

Roza, tämä suloinen mummokoira eli Ioanninan yliopiston kampuksella monia vuosia. Roza eli yliopiston kampuksen reunalla sijaitsevassa tarhassa muiden koirien kanssa. Roza, tavallisen näköinen ujo koira jäi muiden varjoon ja huomaamattomaksi. Paikalliset harvemmin hänen kaltaisiaan koiria haluavat adoptoida. Rozaa tarjottiin adoptio-ohjelmaamme ja hänen onnekseen löytyi kotihoitaja halukkaana ottamaan hänet luokseensa Suomeen.

Roza pääsi Suomeen 28.10.2023 kotihoitoon. Rosan kotihoitaja kertoo hänestä seuraavasti;

Kotihoidossa Vantaalla, luhtitalossa.
Tuo hurmaavan herkkä mummo, hiljainen tyyppi. Kämppiksenä Rozalla on nuori iso uroskoira, tämän kanssa tulee toimeen moitteetta! Ei vahdi resursseja, ei kokemusta lapsista.

Tykkää makoilla pedillä ja nykyisin jopa sängyssä. Roza tarvitsee aikaa ja tilaa, mutta rakastaa rapsutuksia ja pehmoleluja. Hänestä näkee miten uteliaisuus voittaa pienen jännityksen. Ulkoilut alkavat nyt sujua ja olemme lenkkeilleet läheisellä pellolla. Tätä ennen Roza on uskaltautunut vain talon edustalle tarpeilleen. On täysin sisäsiisti.
Arkuutta löytyy eli tulevan kodin tulee olla valmiita etenemään pienin askelin ja sijaita rauhallisemmalla alueella.
Jännitystä tuo esim. hihnan kiinnitys valjaisiin, sekä ulkona näkyvät autot, pyörät ym. Näistä tilanteista Roza kuitenkin pääsee yli hetken rauhoittelun jälkeen. Hihnassa kävely sujuu kuitenkin nätisti, ei vedä. Hoitotoimenpiteiden tekeminen sujuu jo aika mallikkaasti, tässäkin mummo tarvitsee totuttelua ja aikaa, hänestä näkee helposti koska tilanne menee liian ahdistavaksi. Mummolle on hiukka kerääntynyt ylimääräistä massaa ja tähän tulevan kodin on hyvä varautua ja sitoutua, tulisi pudottaa useampi kilo painoa rouvalta.

Tämä hiljainen hipsuttaja varovasti kurkkii keittiöön kun leikkelepaketti rapisee. Joka kerta kun tullaan kotiin Rozan harmaa kuono ilmestyy makuuhuoneen kynnyksen yli ja häntä heiluu tervehdykseksi. Hän viestii niin suurta rakkautta ja lojaaliutta, mutta tarvitsee oman ihmisensä vielä viimeisille vuosilleen! ❤

Ikä noin 10 vuotta
Korkeus noin 57cm
Paino 42kg, useampi kilo ylimääräistä tällä hetkellä
Steriloitu narttu

Olisiko sinulla koti lempeälle mummolle?

Tuli Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Korkean ikänsä takia Roza on erityisadoptiossa. Seniorikoirilla on alhaisempi kulukorvaus.

Jos kiinnostuit Rozasta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?