Valikko Sulje

Ros

Ros
Ros
Ros
Ros
Ros
Ros
Ros
Ros
Ros
Ros

Ros

Ros ja hänen siskonsa Monica sekä Phoebe löydettiin juuri ennen joulua Ioanninan yliopiston alueelta Pohjois-Kreikassa. Heidän onnekseen paikallisen yhdistyksen vapaaehtoinen löysi pennut ja otti heidät turvaan. Heidän rokotettiin, sirutettiin ja madotettiin.

Nyt pennut elävät yliopiston kampuksen laidalla sijaitsevassa pienessä tarhassa. Päivät kuluvat leikkien sisarusten kanssa ja vapaaehtoisten huomiosta nauttien. Rosin kerrotaan olevan avoin ja ihmisrakas poika. Hän on hauska ja huumorintajuinen persoona kenen kanssa ei tule tylsiä hetkiä vapaaehtoisilla. Ros tulee toimeen muiden koirien kanssa ja on sosiaaliset taidot hyvin omaava nuori. Tarhalla valitettavasti koiria ei voida ulkoiluttaa hihnassa tai opettaa sisäsiisteyttä. Fiksuna poikana Ros nämä varmasti omassa kodissaan äkkiä oppii.

Ikäarvio noin 5kk
Paino 8kg, aikuisena arvio 25-30kg
Kastroimaton uros
Sijainti Ioanninan yliopisto, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee kastroimattomana Suomeen. Tulee kastroida noin 4-6kk kuluttua Suomeen saapumisestaan. Tästä koituvat kustannukset tulevat kokonaisuudessaan adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit Rosista, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan tutustunut ajatuksella: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Koirista peritään kulukorvaus

Rosin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 23683048.