Valikko Sulje

Rori

Rori
Rori
Rori
Rori
Rori
Rori
Rori
Rori
Rori
Rori
Rori
Uros, kastroitu
Ikä noin 1,5 vuotta
Paino 30+ kg
Sijainti Thessaloniki, Kreikka
Tämä kultainen ja suurella sydämmellä varustettu poka on odottanut omaa kotiaan tarhalla jo kohta vuoden. Olisiko vihdoin Rorin vuoro löytää oma koti?
Taustaa:
Thessalonikin löytöeläimistä vastaavat työntekijät saivat ilmoituksen yksin vaeltavasta pennusta. He pyysivät meidän yhdistykseltä, jos voisimme ottaa tämän yksinäisen vaeltajan adoptio-ohjelmaan ja me lupasimme auttaa. Rori on ollut pian vuoden Hopelandin tarhalla odottamassa omaa kotiaan.
Rori on komea nuori poika, jota kuvaillaan kuvaillaan upeaksi ja äärimmäisen ihmisrakkaaksi tyypiksi. Rori nauttii tarhalla vapaaehtoisten kanssa touhuamisesta ja on nopea oppimaan. Rory osaa kulkea nätisti hihnassa.
Rorille oma lauma on tärkeä, hän elää yhdessä kahdenkymmenen muun koiran kanssa. Rori pitää isoveljellisesti huolen lauman pienemmistä pennuista. Rorin rotuperimässä on todennäköisesti kreikan paimenkoiraa, joka laumanvartijarotu. Rotua kuvaillaan mm. termein: ylpeä, uskollinen, rohkea, päättäväinen, ja nämä kaikki sopivat myös Roriin.
Löytyisikö sinulta koti tälle komealle pojalle?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit, käy täyttämässä huolella:
Koirista peritään kulukorvaus.
Rorin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 23683048.