Valikko Sulje

Robin

Robin
Robin
Robin
Robin
Robin
Robin
Robin
Robin
Robin
Robin

Robin

Robin, tämä ihastuttava poika on todellinen kovanonnen tassuttelija. Robin eli katukoiran elämää yksityisen koulun ulkopuolella Ioanninassa. Oppilaat rakastivat Robinia ja leikkivät hänen kanssaan sekä ruokkivat häntä päivästä toiseen. Naapuruston lapsilla oli muutenkin tapana ruokkia katukoiria ja antaa heille rakkautta. Robinin katuelämässä oli yksi iso ongelma, hän juoksi autojen perään joten hänet pyydettiin poisvietäväksi turvallisuuden takia. Robin haettiin Ioanninan kunnalliselle tarhalle turvaan sekä kastroitavaksi.

Kunnallisella tarhalla koiria ei kuitenkaan pidetä ikuisesti vaan lain mukaisesti kastroinnin jälkeen koira palautetaan kadulle takaisin mikäli se ei kotia löydä määräajassa. Näin Robinille tapahtui. Robin palautui takaisin koulun alueelle ja vanha katuelämä jatkui, lasten rakkaudesta nauttien. Robin kuitenkin jatkoi myös vanhaa tapaansa jahdata autoja ja pyöriä. Robin on viimeisen puolen vuoden aikana palautunut kunnalliselle tarhalle kahdesti samasta syystä. Nyt kolmannella kerrallaan tarhan asukkaana hänen kohdalla on sovittu että hän pysyy tarhalla kunnes koti löytyy.

Robin on sellainen koira kuka saa sinut rakastumaan häneen. Robin kohtaa ihmisen iloisesti häntä heiluen. Robin jakaa pusuja sen mitä ehtii ja rakastaa hellyyttä. Tarhan vapaaehtoiset rakastavat Robinia erittäin paljon ja hän on monien suosikkikoira. Robin jakaa häkkinsä tarhalla seniorinarttu Arianan kanssa ja tulee upeasti juttuun rouvan kanssa.

Ikäarvio 2v
Paino noin +30kg
Kastroitu uros

Olisiko sinulla koti hellyyttävälle Robinille?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Robinista, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?