Valikko Sulje

Ringa

Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa

Ringa

Narttu (Steriloitu)

Ikäarvio 1 vuosi

Paino noin 30 kg

Ringa on iloinen hymytyttö, jonka tarina on tavallistakin traagisempi. Nyt olisi vihdoin hänen vuoro päästä omaan kotiin.

Ringan ja hänen sisarusten tarinan alku on tavallistakin traagisempi. Kesäkuussa Natasa näki avunpyynnön fecebookissa vuorille hylätyistä todella huonokuntoisista paimenkoiran pennuista. Natasa hyppäsi heti tarhan vapaaehtoisten kanssa autoon ja he suuntasivat vuorille. Paikan päällä auttajille selvisi tilanteen vakavuus: kahdeksan pentua oli todella huonossa kunnossa ja kolme pentua löytyi kuolleena. Todennäköisesti joku oli leikannut kuolleiden pentujen päät irti. Henkiin jäänyt kuusikko pääsi heti eläinlääkärin luo tehohoitoon. Pennnut kärsivät löydettäessä vakavista iho-ongelmista ja aliravitsemuksesta. Iho-ongelmat ovat historiaa ja Ringalle on kasvanut upea pörröinen turkki. 

Hopelandin tarha on tarjonnut Ringalle hyvät puitteet kasvaa turvassa aikuiseksi. Tarhan iso vapaaehtoisjoukko on tarjonnut päivittäin paljon sosiaaalisia kontakteja koirille. Koirat pääsevät päivittäin juoksemaan isolle piha-aluelle ja Ringa on harjoitellut säännöllisesti myös hihnakävelyä.

Ringa on pentueen ilopilleri , jota kuvaillaan luonteeltaan leikkisäksi ja hellyydenkipeäksi.  Rankka alkutaival ei ole vienyt Ringan uskoa ihmisiin. Ringa rakastaa vapaaehtoisten huomiota ja tulee toimeen tarhan muiden koirien kanssa. Selkästi kuitenkin urokset ovat enemmän Ringan mieleen. Uuden kodin tulee huomioida että Ringan perimässä on jonkin tyyppistä paimenkoiraa. Uudelta kodilta toivotaan aikaisempaa kokemusta tai perehtymistä tämän tyyppisiin koiriin. 

Löytyisikö sinulta rakastava koti tälle kovanonnen tytölle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit , käy täyttämässä huolellisesti https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan tutustunut ajatuksella https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Koirista peritään kulukorvaus.

kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304