Valikko Sulje

Ringa

Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Ringa
Narttu
Ikäarvio 6 kk
Aikuispaino noin 28 kg
Ringan ja hänen sisarusten tarinan alku on tavallistakin traagisempi. Kesäkuussa Natasa näki avunpyynnön fecebookissa vuorille hylätyistä todella huonokuntoisista paimenkoiran pennuista. Natasa hyppäsi heti tarhan vapaaehtoisten kanssa autoon ja he suuntasivat vuorille. Paikan päällä auttajille selvisi tilanteen vakavuus: kahdeksan pentua oli todella huonossa kunnossa ja kolme pentua löytyi kuolleena. Todennäköisesti joku oli leikannut kuolleiden pentujen päät irti. Henkiin jäänyt kuusikko pääsi heti eläinlääkärin luo tehohoitoon. Pennnut kärsivät löydettäessä vakavista iho-ongelmista ja aliravitsemuksesta.
Nyt pentujen iho-ongelmat ovat selätetty ja he ovat turvassa Hopelandin tarhalla. Heille on alkanut kasvamaan turkki takaisin paljaille ihoalueille ja massaakin on kertynyt hyvällä ruokinnalla, joten oman kodin etsintä voi alkaa.
Ringa on pentueen ilopilleri , jota kuvaillaan luonteeltaan leikkisäksi ja hellyydenkipeäksi.  Rankka alkutaival ei ole vienyt Ringan uskoa ihmisiin. Ringa rakastaa vapaaehtoisten huomiota ja tulee hyvin toimeen tarhan muiden koirien kanssa. Ringa ei ole vielä sisäsiisti, eikä osaa kävellä hihnassa. Uuden kodin tulee huomioida että tämän pennun perimässä on paimenkoiraa.
Löytyisikö sinulta rakastava koti tälle kovanonnen tytölle?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä huolellisesti https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ajatuksella https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus.
Nuoren iän vuoksi ei ole steriloitu.
Tulee steriloida Suomeen tulon jälkeen sovitusti. Tästä aiheutuneet kulut tulevat kokonaan adoptoijan maksettavaksi.