Valikko Sulje

Reserve

Elämäni soljuu eteenpäin tarhalla. Olen ollut täällä jo 7 vuotta. Minut löydettiin veljeni kanssa 2 kuukauden ikäisenä ja siitä asti olen omaa kotiani odottanut. Pahat ihmiset halusivat heittää minut pienenä pentuna jokeen . Veljeni pääsi jo Suomeen kesällä. Olisiko jo minun vuoroni ?

Olen Reserve. Nimeni olen saanut siitä kun minut oli varattu ja olin silloin vielä ilman nimeä. Nainen lupasi tulla hakemaan minut, odotin ja odotin eikä hän koskaan tullut. Olen siis 7 vuotias kastroitu uros. Painan noin 30 kiloa. Olen energinen ja pomppiva pupujussi. En tiedä olenko sisäsiisti, mutta olen kuulemma nopea oppimaan. Olen sosiaalinen ja terve. Tulen muiden koirien kanssa toimeen ja tykkää ihmisistä.

Reservestä peritään kulukorvaus. Jos kiinnostuit hänestä, käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Reserve tulee Suomeen rokotettuna, kastroituna, madotettuna, sirutettuna ja ulkoloishäädettynä. Tautitestit tehdään (anaplasmoosi, erchilia, sydänmato, leishmania, babesia)

Reseven kuvaus on tehty tarhaolosuhteissa. Olethan käynnyt lukemassa https://hardluckpaws.fi/adoptiot/