Valikko Sulje

Ras

Ras
Ras
Ras
Ras
Ras
Ras

Ras on ollut Suomessa jo useamman vuoden ja omistajan menehdyttyä, etsitään nyt Rasille ja hänen adoptioveljelleen Eddielle uusia koteja.

Ras on n 10 vuotias ja tullut Suomeen Kreetan Ierapetrasta,

 

Ras on käynyt juuri eläinlääkärissä ja hampaat on hoidettu

Ras on erityisadoptiossa korkean ikänsä vuoksi

Kotihoitaja kertoo Rasista näin:

Rasi on totteleva kaikissa tilanteissa. Seuraa hoitajaansa joka asiassa. Remmi rähjäystä oli aluksi, mutta olen saanut sitä vähennytettyä. Kun lenkki mennyt hienosti kehunut ja Ras tanssii iloisena. Jos hieman ollut haukkumista toisille koirille tullaan kotiin hiljaisuuden vallitessa. Ras kysyy luvan aina saako nousta sohvalle viereen. Luvan saatuaan käpertyy viereen. Ei ulkokoiraksi. Tykkää lämpimästä. Hyvä kuntoinen ei  terveys ongelmia. Rakastettava nappisilmä.

Ras on hiljainen ja on mielellään kainalossa. Kiintyy nopeasti ihmisiin sekä koirakavereihin. Joskus remmissä rähjää, mutta, kun tutustuu toiseen koiraan voi tehdä yhdessä lenkkejä. Kotona hyväksyy hyvin kaikki uudetkin koirat ja ihmiset. Kissoja en suosittele ei kyllä ole osoittanut niitäkään kohtaan aggressiivisuutta, mutta välttelee. Ei ole riistaviettiä, tulee pyynnöstä sisään. Kynsien leikkaus sujuu, harjaamista rakastaa. Siisti käytöksinen lätäköt kiertää vesisadetta inhoaa, lumisade on hyvä. Kesällä ottaa aurinkoa. Ruokailee hyvin ei ahmi syö vain mikä tuntuu hyvältä monesti ruokaa kupissa iltaan asti. Paino ollut kokoajan sama 30kg. Ei ota ruokaa ilman lupaa.

Hienokäytöksinen kaikissa asioissa.

Kotihoitopaikka sijaitsee Savossa. Kotihoitaja on luvannut toimia lomahoitajana Rasille tarvittaessa.

Ras on ikänsä vuoksi erityisadoptiossa, joten kulukorvaus on pienempi.

 

Jos kiinnostuit Rasista  käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/