Valikko Sulje

Piero

Piero
Piero
Piero
Piero
Piero
Piero
Piero
Piero
Piero
Piero
Piero
Uros kastroitu
ikäarvio 4 vuotta
paino 30 kg
säkäkorkeus 60 cm
Piero hylättiin kadulle, josta hän päätyi Thessalonikin kunnan vuokraamalle tarhalle. Tällä tarhalla Piero valitettavasti joutuu viettämään päivät häkissä lyhyitä lenkkejä lukuunottamatta. Piero on koira, kenen ei pitäisi viettää elämää tarhalla, sillä hän rakastaa ihmisiä ja on perusluonteeltaan iloinen ja aktiivinen koira. Elämä häkissä on ihmisrakkaalle koiralle turhauttavaa.
Piero pääsee välillä tarhalla välillä lyhyille lenkeille ja ne ovatkin hänen päivän kohokohtia. Piero saattaa näillä ulkoiluilla innostua melko paljon, mikä ilmenee hihnassa vetämisenä. Autoilu on sujunut mukavasti muutamia kertoja. Piero on tällä hetkellä häkissa nartun kanssa ja he tulevat hyvin toimeen.
Pieron toivelista kodille:
– Rauhallinen ympäristö ja mielellään omakotitalo
– Ei alle kouluikäisiä lapsia
– Aikaisempaa koirakokemusta
Piero on uudessa kodissa alkuun varmasti energinen mutta kierosten tasaantuessa hänestä tulee varmasti ihanin halinalle.
Löytyisikö luotasi koti karvaturrille?
Se tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit Pierosta, niin käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut myös https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirista peritään kulukorvaus.