Valikko Sulje

Phoenix

Phoenix
Phoenix
Phoenix
Phoenix
Phoenix
Phoenix
Phoenix
Phoenix
Phoenix
Phoenix

Phoenix

Uros

Ikä noin 7 kuukautta

Aikuispainon arvio noin 20 kg

Sijainti: Thessaloniki, Kreikka

Phoenix on söpö nuori poika jolla persoonallinen pilkullinen kirsu.

Phoenix löydettiin hylättyinä  Thessalonikin pohjoispuolelta yhdessä sisarusten kanssa alkuvuodesta. Valitettavasti sisaruksista vain Phoenix ja Braveheart selvisivät hengissä. Veljekset päätyivät muutaman mutkan kautta Hopelandin tarhalle turvaan. Aluksi pojat olivat todella peloissaan uudessa ympäristössä vieraiden koirien ja ihmisten ympäröimänä. Hopelandin vapaaehtoiset ovat tehneet hyvää työtä koirien sosialistamisessa ja molemmat pojat ovat alkaneet luottamaan ja hakeutumaan ihmisten seuraan. Phoenix on  veljeksistä rohkeampi ja editynyt niin upeasti että hän sai nimensä myyttisen tuhkasta nousevan Phoenix linnun mukaan.

Hopelandin tarhalla on pennuille turvalliset olot kasvaa ja tarhan iso vapaaehtoisjoukko pitää huolen pentujen sosialistamisesta. Pennut pääsevät päivittäin temmeltämään tarhan isolle piha-alueelle yhdessä muiden koirien kanssa. Phoenix tulee hyvin toimeen tarhan muiden koirien kanssa ja tulevassa kodissa voisikin olla reipas koirakaveri näyttämässä mallia kotikoiran elämään. Phoenix ei ole vielä sisäsiisti, mutta osaa tehdä tarpeet pentualustalle. 

Phonexin kodilta toivotaan ymmärrystä ja kokemusta miten tukea ujompaa koira kotiutumisen alkumetreillä. Phoenixistä tulee varmasti ajan kanssa mitä upein kotikoira.

Löytyisikö sinulta koti tälle suloiselle Pojalle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan tutustunut ajatuksella: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Koirista peritään kulukorvaus

Nuoren iän vuoksi ei ole kastroitu. Tulee kastroida sovitusti, tästä aiheutuneet kulut tulee omistajan maksettavaksi.

Phoenixin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304