Valikko Sulje

Phoebe

Phoebe
Phoebe
Phoebe
Phoebe
Phoebe
Phoebe
Phoebe
Phoebe

Phoebe

Phoebe ja hänen sisaruksensa Monica sekä Ros löydettiin juuri ennen joulua Ioanninan yliopiston alueelta Pohjois-Kreikassa. Heidän onnekseen paikallisen yhdistyksen vapaaehtoinen löysi pennut ja otti heidät turvaan. Heidän rokotettiin, sirutettiin ja madotettiin.

Nyt pennut elävät yliopiston kampuksen laidalla sijaitsevassa pienessä tarhassa. Päivät kuluvat leikkien sisarusten kanssa ja vapaaehtoisten huomiosta nauttien. Phoeben kerrotaan olevan hyvin ihmisrakas ja sosiaalinen tyttö. Hän on huumorintajuinen hassuttelija. Phoebe tulee toisten koirien kanssa hyvin juttuun ja omaa hyvät sosiaaliset taidot niin koirien kuin ihmisten kanssa. Tarhalla valitettavasti ei ole mahdollista koiria ulkoiluttaa hihnassa säännöllisesti eikä opettaa sisäsiisteyttä. Phoebe sisarustensa tapaan fiksuna tyttönä nämä oppii varmasti nopeasti omassa kodissaan.

Ikäarvio noin 5kk

Paino 8kg, aikuisena arvio 25-30kg

Steriloimaton narttu

Sijainti Ioanninan yliopisto, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee steriloimattomana Suomeen. Tulee steriloida noin 3kk kuluttua ensimmäisistä juoksuista. Tästä koituvat kustannukset tulevat kokonaisuudessaan adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit Phoebesta, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan tutustunut ajatuksella: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Koirista peritään kulukorvaus

Phoeben kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 23683048.