Valikko Sulje

Peanut

Peanut
Peanut
Peanut
Peanut
Peanut
Peanut
Peanut
Peanut
Peanut
Peanut

Peanut

Vuosi sitten hänet löydettiin vaeltelemasta kadulla. Hänen katseensa huusi epätoivoa ja ihmetystä. Vuotta myöhemmin samalla ilmeellä, ymmärtämättä, miksi hän elää yhä ilman omaa kotiaan.

Peanut on ystävällinen, rauhallinen ja hiljainen kaveri. Hän on hyvä poika! Hän rakastaa ihmisiä ja on hyvin sosiaalinen. Muiden koirien leikkiessä hän mielummin katsoo sivusta, kuin osallistuu itse. Osaa kävellä hihnassa ja on oppinut sisäsiistiksi. Peanut on tottunut olemaan kaupungissa, joten liikenteen äänet, autot jne on hänelle jo tuttuja juttuja.

Beaglemix
3vuotias
Painoa noin 17kg
Kastroidaan ennen Suomeen tuloa
Sijainti Drama, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ . Koirista peritään kulukorvaus.

Peanutin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304