Valikko Sulje

Owen

Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Uros
Ikä noin 5 kk
Painoarvio aikuisena 15-18 kg
Owenin  ja hänen sisarusten Cubanin , Lilin ja Zoin tarina on on valitettavasti hyvin tyypillinen Kreikassa. Pennut hylättiin pieneen kylään Thessalonikin laidalla. Onneksi paikalle sattui välittävä ihminen joka toimitti pennut Hopelandin tarhalle turvaan. Siellä pennut ovat saaneet kasvaa hyvässä hoidossa. Owenin siskot Lili ja Zoi ovat jo muuttaneet Suomeen omaan kotiin, joten nyt olisi tämän ihanan pojan vuoro.
Tarhalla Owenia kuvaillaan kiltiksi ja lempeä luonteiseksi nuoreksi pojaksi. Owen tulee todella hyvin toimeen tarhan muiden koirien kanssa ja on kasvanut isossa koiralaumassa. Owen nauttii myös tarhan vapaaehtoisten seurasta ja heidän kanssa leikkimisestä. Uusia asioita saattaa aluksia jännittää mutta hetken tuumailun jälkeen suhtautuu asioihin kiinnostuneesti. Ei osaa vielä hihnakävelyä eikä luultaavasti ole sisäsiisti.
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) Tulee Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit tästä pojasta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Ei ole kastroitu nuoren iän vuoksi, joten adoptoijan tulee huolehtia kastraatio 4-6 kk Suomeen tulon jälkeen
Koirista peritään kulukorvaus