Valikko Sulje

Owen

Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Owen
Uros (kastroitu)
Ikä 1 vuosi
Paino 20kg
Tämä herttainen ja persoonallisen näköinen poika on odottanut omaa kotia tarhalla jo vuoden. Sillä välin sisarukset ja monta muuta koiraa on jo matkannut omiin koteihin.
Owenin ja hänen sisarusten Cubanin , Lilin ja Zoin tarina on on valitettavasti hyvin tyypillinen Kreikassa. Pennut hylättiin pieneen kylään Thessalonikin laidalla keväällä 2023. Onneksi paikalle sattui välittävä ihminen joka toimitti pennut Hopelandin tarhalle turvaan. Siellä pennut saivat kasvaa hyvässä hoidossa. Owenin siskot Lili ja Zoi ovat muuttaneet Suomeen jo viime vuonna, joten nyt olisi tämän ihanan pojan vuoro.
Tarhalla Owenia kuvaillaan kiltiksi, rauhalliseksi ja lempeän luonteiseksi nuoreksi pojaksi. Owen tulee todella hyvin toimeen tarhan muiden koirien kanssa, myös kaikista pienempien, sillä hän on kasvanut isossa koiralaumassa. Owen nauttii myös tarhan vapaaehtoisten seurasta ja heidän kanssa leikkimisestä. Erityisesti kepit ovat mieluisia. Uusia asioita kohdatessa Owen saattaa aluksi tuumailla mutta hetken jälkeen suhtautuu asioihin kiinnostuneesti.
Olen tavannut Owenin tarhalla useaan otteeseen ja vuoden aikana hänestä on kasvanut tasapainoisen oloinen nuori koira. Hän hurmaa myös persoonallisella värityksellään ja erikoisen värisillä silmillä.
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) Tulee Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit tästä pojasta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Koirista peritään kulukorvaus.
kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304