Valikko Sulje

Oskari

Oskari
Oskari
Oskari
Oskari
Oskari
Oskari
Oskari
Oskari
Oskari
Oskari
Oskari
Uros
ikäarvio 4,5 kuukautta
aikuispainon arvio 20-25 kg
Oskari ja hänen veli Baily olivat hylätty vilkkaan tien varteen, jossa he olivat vaarassa jäädä auton alle. Natasa sai pyynnön auttaa näitä pentuja ja niimpä he pääsivät turvaan Hopelandin tarhalle. Tarhalla heistä on pidetty hyvää huolta ja asianmukaiset lähtövalmistelut on tehty. Veljekset ovat nyt siis valmiita etsimään omat kodit Suomesta.
Tarhalla Oskaria kuvaillaan veljensä tapaan iloiseksi, avoimeksi ja hauskaksi pennuksi. Ihmisen huomio on parasta Oskarinkin mielestä. Tarhalta kerrotaan että näiden veijarien kuvaaminen oli erittäin haastavaa, sillä pojat olisivat vain halunnut tulla häntä heiluen kuvaajan luo. Oskari tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Oskarin uusin lempipuuha on pihamaan hiekkakuoppiin kaivautuminen päivän kuumina hetkinä. Nuoren ikänsä vuoksi hihnakävely tai sisäsiisteys ei ole vielä Oskarille tuttua.
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä huolellisesti https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ajatuksella https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus
Nuoren iän vuoksi ei ole Kastroitu.
Tulee kastroida Suomeen tulon jälkeen sovitusti. Tästä aiheutuneet kulut tulee omistajan maksettavaksi.