Valikko Sulje

Orestis (Suomessa)

Orestis (Suomessa)
Orestis (Suomessa)
Orestis (Suomessa)
Orestis (Suomessa)
Orestis (Suomessa)
Orestis (Suomessa)
Orestis (Suomessa)
Orestis (Suomessa)

Orestis ja hänen sisaruksensa Moby, Danai, Dafne ja Brand asuivat ennen Suomeen tuloaan   pienellä Kostan tarhalla Pohjois-Kreikassa. Tarha sijaitsee niityllä, jossa ilman on raikasta ja luonto lähellä.

Pentujen emä on metsästyskoira, joka on adoptoitu, mutta pennut jätettiin tarhalle kotejaan etsimään. Emä on reipas ja avoin koira. Erittäin ihmisrakas ja se näyttää siirtyneen geeneissä myös pennuille. Isä on labbismix.

 

Orestis saapui Suomeen heinäkuussa ja koti löytyikin melko pian. Nyt kuitenkin Orestis palautuu yhdistykselle kotia etsimään itsestään riippumattomista syistä.

Nykyinen omistaja kertoo näin:

 

Ore on leikkisä ja innokas nuori poika. Ihmisrakas ja haluaisi lähes kaikkia ihmisiä moikata. Tahtoisi kovasti myös tutustua muihin koiriin ja puistossa nauttii suuresti kun saa leikkiä kokoistensa kanssa ja juosta. Lenkillä on paljon asioita, joita pitäisi tutkia mutta turhautuu kun ei saa. Riistavietti vaikuttaa vahvalta. Kovat äänet ja nopeasti ohi menevät polkupyörät ym pelottavat. Kerrostaloon kuuluvat äänet hermostuttavat mikä ilmenee haukkumisena. Omaa myös vahtivietin ja puolustaa omaa pihaa haukkuen. Antaa nätisti leikata kynnet ja muutenkin käsitellä.
Ruoka on tärkeä resurssi, mutta antaa jo ihmisen ottaa esim luun pois. Tykkää nukkua vieressä, mutta menee myös itse sohvalle nukkumaan, jos sängystä tulee häätö. On sisäsiisti. Yksinolot sujuvat vaihdellen, mikä vaatii vielä harjoittelua.

 

syntymäaika 11/2022

Korkeus 48 cm

paino 18kg, kasvuennuste  n. 20-23 kg

 

Olisiko sinulla koti tälle hurmurille?

 

Tuli Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Ei ole kastroitu nuoren iän vuoksi. Tulee kastroida  4-6 kk kuluttua Suomeen tulosta.  Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan hoidettavaksi.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Koirista peritään kulukorvaus.
Nykyinen koti sijaitsee Helsingissä