Valikko Sulje

Oreo

Oreo
Oreo
Oreo
Oreo
Oreo
Oreo
Oreo
Oreo
Oreo
Oreo
Oreo
Oreo

Oreo

Oreo löydettiin kuljeskelemasta Ioanninan yliopiston kampukselta alkuvuodesta. Oreolta löytyi siru ja tiedot kunnan rekisteristä joten hänet on aikaisemmin käytetty kunnallisella tarhalla steriloitavana ja palautettu kadulle. Oreo todennäköisesti on asunut kampuksen lähellä mutta jostain syystä ajautunut kampukselle. Yliopiston kampuksella elää useita koiralaumoja ketkä ei uusiin koiriin reviirillään suhtaudu hyvin ja näin Oreo otettiin turvaan kampuksen laidalla olevaan tarhaan. Oreon kultainen luonne hurmasi vapaaehtoiset ja hänelle päätettiin alkaa etsimään hänen ansaitsemaansa kotia.

Oreon kerrotaan olevan suloinen neiti. Hän on sosiaalinen ja ihmisrakas uusiakin tuttavuuksia kohtaan. Oreon sympaattiseen olemukseen on vaikeaa olla ihastumatta. Oreo on muiden koirien kanssa sosiaalisesti lahjakas ja kohtelias kaveri. Ruoastakaan häkkikavereiden kanssa ei tule kinaa tai vahtimista. Oreo on sopeutunut hyvin uuteen ympäristöön ja rutiiniin, neiti tuntuu ottavan asiat hyvin lungisti vastaan. Oreo ei ole todennäköisesti sisäsiisti tai osaa kulkea hihnassa mutta fiksuna tyttönä oppii nämäkin taidot varmasti nopeasti päästyään kotiympäristöön.

Ikä noin 2 vuotta
Paino 17-20kg
Steriloitu narttu
Sijainti Ioanninan yliopisto, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ? Koirista peritään kulukorvaus

Oreon kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304