Valikko Sulje

Oliver

Oliver
Oliver
Oliver
Oliver
Oliver
Oliver
Oliver
Oliver
Oliver
Oliver

Oliver

 

Oliver löytyi Pohjois-Kreikan Ioanninasta järven läheisyydestä, samalla kuin vapaaehtoisen etsivät pentuja, jotka oli heitetty muovipussissa kuolemaan. Oliverilla kävi tuuri ja hänet otettiin turvaan Kostasin tarhalle.

Oliverin olemme tavanneet tarhalla vieraillessamme ja hän on jäänyt syvästi mieleen. Ajokoirat tuntuvat huonosti löytyvän koteja, onko syynä tavallinen ulkonäkö vaiko ajokoirien asema monin puolin maailmaa?

Oliver on kerrassaan ihastuttava persoona. Oliver rakastaa kaikkia ihmisiä ja on hyvin tuttavallinen ja avoin täysin uusiakin ihmisiä kohtaan. Oliver tulee juttuun myös lasten kanssa. Kostasin tarhalla Oliver tulee hienosti juttuun muiden koirien kanssa ja hän on sosiaalisesti lahjakas koira. Oliver rakastaa leikkiä muiden koirien kanssa ja välttää konflikti tilanteita. Tarhalla on myös kaksi Aasia ja Oliver on heitä kohtaan ystävällinen ja välinpitämätön. Oliver rakastaa rapsutuksia ja haleja ihmisiltä. Tähän kultaiseen poikaan hänet tavattuaan ei voi olla rakastumatta.

 

Metsästyskoira

ikää n 1,5 v
Paino n 22 kg

korkeus n 58 cm

 

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Koirista peritään kulukorvaus.