Valikko Sulje

Olaf

Olaf
Olaf
Olaf
Olaf
Olaf
Olaf
Olaf
Olaf
Olaf
Olaf

Olaf

Olaf ja sisaruksensa pelastettiin kadulta yhdessä heidän emänsä kanssa pentujen ollessa noin kahden kuukauden ikäisiä. Siitä asti pennut ovat eläneet Ioanninan kunnallisella tarhalla. Emä on palautettu kadulle, mikä on kunnallisella tarhalla tapana valitettavasti ja on myös pentujen kohtalo jos he eivät koteja löydä pian kastroinnin jälkeen.

Olaf on veljeään ihmiskeskeimpi ja hänen häntä heiluu non-top ihmisiä nähdessään. Olaf jakaa häkin veljensä Kristoffin ja toisen pentueen pennun Phoeben kanssa. Olaf tulee loistavasti juttuun heidän kanssaan ja erityisesti Phoeben kanssa tykkää leikkiä ja telmiä. Olaf on päässyt totuttelemaan hihnassa kulkemiseen. Aluksi hän oli jännittynyt mikä jutun juoni on mutta nopeasti alkoi rentoutumaan. Olafilla ei kauaa mennyt että hän alkoi kierimään nurmikolla ja leikkimään leluilla. Olaf on reipas ja upean kultaisen luonteen omaava poika.

Arvioitu ikä noin 10kk
Paino noin 20kg, aikuisena noin 25kg
Kastroitu uros

Olisiko sinulla koti ihanalle Olafille?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Olafista, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ . Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ .Koirista peritään kulukorvaus