Valikko Sulje

Ody

Ody
Ody
Ody
Ody
Ody
Ody
Ody
Ody

Ody

Kolme sisarusta Ody, Ifi ja Nek löydettiin harhailemasta keskenään Anatolin lukion alueelta. Opiskelijat huomasivat pennut ja soittivat poliiseille jotta pennut pääsisivät turvaan. Alue oli vaarallinen pienille pennuille sillä he olivat ison tien lähellä. Pennut pääsivät turvaan Ioanninan kunnalliselle tarhalle. Heidät rokotettiin, sirutettiin, loishäädettiin ja tarkastettiin läpi.

Ody omaa upean luonteen ja persoonan. Ody, suloinen poika rakastaa muita koiria ja jakaakin kovasti pusuja häkkinaapureilleen. Hän rakastaa ihmisiä ja hellyyttä. Ihmisten saapuessa hännän heilutus ei meinaa loppua ollenkaan. Nuoren pennun tavoin päivät kuluvat sisarusten kanssa leikkien ja nukkuen. Ody ei ole tottunut kulkemaan hihnassa tai ole sisäsiisti.

Ikä 4kk
Paino 8kg, kasvuennuste 20-25kg
Kastroimaton uros

Olisiko sinulla koti upealle Odylle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen kastroimattomana. Tulee kastroidaan sovitusta. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan vastuulle kokonaisuudessaan.

Jos kiinnostuit Odystä, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?