Valikko Sulje

Odin

Odin
Odin
Odin
Odin
Odin
Odin
Odin
Odin
Odin
Odin

Odin

Uros
Ikäarvio 1v 9kk
Paino n. 25 kg
Kastroitu

Odin löydettiin pentuna hylättynä puistosta, jossa hän yritti kovasti saada muita koiria leikkimään kanssaan. Hänet otettiin Stray Planetin tarhalle, jossa hänestä on kasvanut komea nuorukainen, jonka leikkimielinen puoli ei ole kadonnut mihinkään.

Odin on utelias ja tarkkailee ympärillä tapahtuvia asioita ja ihmisten tekemisiä. Hän nauttii ihmisten seurasta ja tulee toimeen mainiosti muiden koirien kanssa. Usein vapaaehtoisten tullessa tarhalle, Odin odottaa innoissaan rapsutuksia ja ihmisten tapaamista.

Odin on fiksu ja leikkisä koira, ja se näkyy tarhan arjessa hänen taitonaan keksiä käyttää leluinaan kaikkea mahdollista tarhan pihalta löytyvää.
Odin kulkee hienosti hihnassa ja tykkää juosta. Hän olisikin varmasti reipas kaveri lenkkipoluille !

Odin on energinen nuori uros , jolta vauhtia ei puutu. Hän ei kuitenkaan aina ymmärrä omaa kokoaan leikkiessään, joten ei suositella perheeseen, jossa pieniä lapsia.

Olisiko sinulla koti Odinille?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) sekä Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/

Koirista peritään kulukorvaus