Valikko Sulje

Nuutti ( Zazou)

Nuutti ( Zazou)
Nuutti ( Zazou)
Nuutti ( Zazou)
Nuutti ( Zazou)
Nuutti ( Zazou)
Nuutti ( Zazou)
Nuutti ( Zazou)
Nuutti ( Zazou)

Nuutti saapui Suomeen Thessalonikista syksyllä 2022 ja tunsi silloin nimen Zazou. Nuutti joutuu nyt etsimään uutta kotia rauhallisemmasta ympäristöstä.

Nykyinen koti kertoo Nuutista näin:

Nuutti on noin puolitoista vuotias leikattu (uros)hän on isokokoinen noin 34 kiloinen halinalle.  Nuutti tykkää lapsista sekä pitkistä lenkeistä niin kävellen kuin juosten. Meillä on kotona kaksi kissaa mutta uudessa kodissa olisi parempi jos nuutti olisi ainut lemmikki, ei tule toimeen hyvin.

Nuutin kanssa ollaan tehty kovasti töitä, yksin ja kouluttajien kanssa. Ongelmia on toiset koirat, tämä näkyy lenkeillä sekä sisällä mikäli näkee koiria ikkunasta, nuutti on myös todella arka ja pelkää uusia paikkoja. Nuutilla on pari koirakaveria jonka kanssa leikkii ja tulee toimeen. Nuutti tarvitsee paljon tilaa ja ihmisen kuka pystyy jatkamaan koulutuksia. Asuttiin aluksi kerrostalossa ja sitten pian muutettiin omakotitaloon, maaseudun rauha kävisi nuutille varmasti parhaiten.

Nuutti on aivan ihana koira joka mielellään touhuaa perheen kanssa sekä tekee temppuja, älypelejä ja tykkää leikkiä, muutenki helppo hoitaa mm. kynnet korvat jne. Nuutissa on todennäköisesti huskya ja laumanvartijaa eli haukku on komea ja sitäkin kuuluu.

On kunnon pusuttelija ja halia, vaikka viihtyy myös yksin ilman ongelmia.

Tuli Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Nuutista, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/�Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/�Koirista peritään kulukorvaus.