Valikko Sulje

Nikola

Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Nikola
Uros
Ikäarvio 6 kk
aikuispainon arvio 28-30 kg
Nikolan tarinan alku on tavallistakin traagisempi. Kesäkuussa Natasa näki avunpyynnön fecebookissa vuorille hylätyistä todella huonokuntoisista paimenkoiran pennuista. Natasa hyppäsi heti tarhan vapaaehtoisten kanssa autoon, ja he suuntasivat vuorille. Paikanpäällä auttajille selvisi tilanteen vakavuus: kahdeksan pentua oli todella huonossa kunnossa ja kolme pentua löytyi kuolleena. Todennäköisesti joku oli leikannut kuolleiden pentujen päät irti. Henkiin jäänyt joukko pääsi heti eläinlääkärin luo tehohoitoon. Pennnut kärsivät vakavista iho-ongelmista ja aliravitsemuksesta.
Nyt pentujen iho-ongelmat ovat selätetty ja he ovat turvassa Hopelandin tarhalla. Heille on alkanut kasvamaan turkki takaisin paljaille ihoalueille ja massaakin on kertynyt hyvällä ruokinnalla, joten oman kodin etsintä voi alkaa. Rankan alkutaipaleen vuoksi Nikolan korva kärsi niin pahasti iho-ongelmista, että siitä puutuu osa, tämä ei kuitenkaan haittaa suloisen pojan menoa.
Nikola on pentueen herttainen poika, jonka luonnetta kuvaillaan rauhalliseksi ja kiltiksi. Valitettavasti Nikola on niin kiltti että muut koirat kiusaavat helposti tätä herkkää poikaa, tämän vuoksi oman kodin toivotaan löytyvän pian. Muita koiria kohtaan Nikola on kiltti ja lempeä, hän ei koskaan provosoi muita. Rankka alkutaival ei ole vienyt Nikolankaan uskoa ihmisiin. Sisarustensa tapaan Nikola rakastaa vapaaehtoisten huomiota. Nikola ei ole vielä sisäsiisti, eikä osaa kävellä hihnassa. Uuden kodin tulee huomioida että tämän pennun perimässä on paimenkoiraa.
Löytyisikö sinulta rakastava koti tälle kovan onnen pojalle?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä huolellisesti https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ajatuksella https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus
Nuoren iän vuoksi ei ole kastroitu.
Tulee kastroida Suomeen tulon jälkeen sovitusti. Tästä aiheutuneet kulut tulevat kokonaan adoptoijan maksettavaksi.