Valikko Sulje

Nancy

Tälläinen vanhempi koira kuten Nancy ei löydä koskaan omaa kotia Kreikasta. Vanhemmat koirat elävät yleensä koko loppuelämänsä tarhallla. Kuumat kesät, kosteat talvet. Odottavat ja odottavat sitä omaa lottovoittoa. Ei sitä välttämättä koskaan tule Kreikassa. Haluamme tarjota tälle kultakimpaleelle tilaisuuden löytää kodin täältä Suomesta. Tämä vanhempi rouva on täyttä kultaa !!

Nancy löydettiin siskonsa Maryn kanssa kuukauden ikäisenä. Siitä asti on asunut tarrhalla. Syntynyt vuonna 2014. Painoa noin 30 kiloa. Kävelee remmissä kuin unelma. Rakastaa ihmisi yli kaiken. Tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen. Asuu siskonsa Maryn kanssa samassa tarhassa. Nancy on vähän ujo aluksi. Tarhalla käy kaikenikäisiä vapaaehtoisia kävelyttämässä koiria. On lapsia, on vahempia henkilöitä, on opiskelijoita ja kaikkien kanssa Nancy tulee hyvin toimeen. Sosiaalinen ja iloinen koira.

Nancy tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä, sterkattuna ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, leishmania, leishmania, ehrlichilia).Tulee Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Kulukorvaus peritään. Jos kiinnostuit, käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/