Valikko Sulje

Mowgli

Mowgli
Mowgli
Mowgli
Mowgli
Mowgli
Mowgli
Mowgli
Mowgli
Mowgli
Mowgli

Mowgli

Mowgli ja hänen neljä veljeään löydettiin Ioanninan yliopiston parkkipaikalta. Yksi pennuista oli valitettavasti menehtynyt. Loput heistä otettiin turvaan ja vietiin kampuksen laidalla olevaan aitaukseen. Yksi pennuista menehtyi vielä parin päivän jälkeen. Loput kolme selvisivät ja ovat terveitä iloisia pentuja. Heidän äitinsä on Tara niminen kampuksella elävä koira ketä ei olla onnistuttu saamaan kiinni ja vietyä steriloitavaksi. Tara on noin 20kg painoinen koira.

Mowgli on veljeksistä seikkailunhaluisin veijari. Hän aina keksii tapoja kiipeillä ja löytää aitauksesta pakoreittejä. Mowgli on hyvin fiksu ja on hyvin ihmiskeskeinen. Vaikka hän rakastaakin ruokaa erittäin paljon, hän kuitenkin valitsee ihmisten läheisyyden ja seuran ruoan yli. Mowglin tapasimme yhdistyksemme vieraillessa kreikassa elokuussa ja nuori herra antoikin huvittavan ensivaikutelman itsestään oleskellessaan aitaa pitkin kiivettyään korkeammalle. Hyvin kissamaiseksi voisi poikaa kuvailla.

Ikä 4 kuukautta

Paino aikuisena max 25kg

Kastroimaton uros

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen kastroimattomana. Tulee kastroida 4-6kk Suomeen tulon jälkeen. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan hoidettavaksi.

Tulee Suomeen 30.9

Jos kiinnostuit Baloosta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirista peritään kulukorvaus