Valikko Sulje

Molly

Molly
Molly
Molly
Molly
Molly
Molly
Molly
Molly
Molly
Molly

Molly

Molly ja Mike hylättiin kolmannen sisaruksensa kanssa Ioanninan kunnalliselle tarhalle alkuvuodesta eräänä yönä. Tarhalla on laajennusosa rakenteilla ja heidät oli jätetty tänne rakennustyömaalle. Onneksi he selvisivät aamuun asti kunnes työntekijät saapuivat paikalle ja löysivät nämä pennut. Pennut siirrettiin tarhalle, syötettiin ja hoidettiin asianmukaisesti kuntoon rokotukset, loishäädöt ja terveystarkastukset. Pennut olivat tähän aikaan noin kahden kuukauden ikäisiä. Kolmas sisarus adoptoitiin paikallisesti ja nyt Molly ja Mike odottavat tarhalla omaa vuoroaan oman kodin löytämisessä.

Molly ja Mike ovat pennunomaisesti leikkisiä ja iloisia veijareita. Molly on veljeään hieman pienempi mutta muuten näiden kahden luonteet ja olemukset ovat hyvin samanlaisia keskenään tarhaolosuhteissa. Mollyn ja Miken tapasimme elokuun reissullamme vierailemaan tarhoilla. Molly ja Mike jäivät mieleen heidän rauhallisella mutta iloisella tervehtimisellään. Molly pääsi kanssamme ulos valjaissa ja hihnassa ensimmäistä kertaa elämässään tarhan häkin ulkopuolelle ja hetken ihmeteltyään uutta tilannetta, alkoi hän oikein uteliaana haistelemaan ympäristöä. Molly kaipaa aikaa ja tukea tulevassa kodissa asioihin totutellessa ja oppiessa mutta neidillä on upea utelias ja kaikesta kiinnostuva puoli. Hänen luonteensa on kultaa ja hän hetken harkinnan jälkeen uusiin ihmisiin ja asioihin lähtee mielellään tutustumaan.

Ikää noin 8 kk
paino noin 17kg, kasvuennuste noin 22kg
Steriloidaan ennen Suomeen tuloa

Olisiko sinulla koti kauniille Mollylle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Molly saapuu Suomeen syyskuun 2023 lopussa.

Jos kiinnostuit Mollystä, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Koirista peritään kulukorvaus