Valikko Sulje

Moby (Suomessa)

Moby (Suomessa)
Moby (Suomessa)
Moby (Suomessa)
Moby (Suomessa)
Moby (Suomessa)
Moby (Suomessa)
Moby (Suomessa)
Moby (Suomessa)
Moby (Suomessa)
Moby (Suomessa)
Moby
Moby ja hänen sisaruksensa Brand, Danai, Dafne ja Orestis asuivat ennen Suomeen tuloa pienellä Kostan tarhalla Pohjois-Kreikassa. Tarha sijaitsee niityllä, jossa ilman on raikasta ja luonto lähellä.
Pentujen emä on metsästyskoira, joka on adoptoitu, mutta pennut jätettiin tarhalle kotejaan etsimään. Emä on reipas ja avoin koira. Erittäin ihmisrakas ja se näyttää siirtyneen geeneissä myös pennuille. Isä on labbismix.
Kotihoitaja kertoo Mobysta seuraavaa
Lyhyet lenkit alkanu sujumaa jo paremmin mut pelkää viel vähän vastaatulijoita. Tarpeet tekee ulos, välil yöllä tai sinä aikana ku ollaa töissä ni saattanu pissat lattial. Aika rauhallinen koira ainaki vielä ja arka. Tottunu kyl nopeesti uusii ihmisii mitä tavannu. Läheisyydenhalune ja tykkää rapsutuksist. Yksinolot sujunu jo heti alkuu hyvin ei hauku eikä jää vinkumaa perää. Pikkuhiljaa alkanu innostumaa omist leluistaki
Saattaisi hyötyö kivasta koirakaverista.
Tuli Suomeen 15.7. 2023 eli vielä ollaan opettelemassa koti elämää.
Moby on ilmetty äitinsä ulkoisesti ja sisäisesti.
Moby on pennuista  riistaviettisin.
uros, ei kastroitu
Avioitu syntymäaika 11/2023
Korkeus 48 cm
paino 15 kg, kasvuennuste n 20 kg
Olisiko sinulla koti Mobylle?
Tuli Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Ei ole kastroitu.  Tulee kastroida 4-6 kk kuluttua Suomeen tulosta. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan hoidettavaksi.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Koirista peritään kulukorvaus.
Kotihoidossa Raumalla